Passa al contingut principal

PREGArock: In This Together.

In This Together. 
Ellie Goulding & Steven Price 
I can hear the whole world singing together
I can hear the whole world say it's now or never
'Cause it's not too late
If we change our ways
And connect the dots to our problems
I can hear the whole world sing we're in this together
We're in this together

“Per altra banda, quan el cor està autènticament obert a una comunió universal, res ni ningú no està exclòs d’aquesta fraternitat. Per consegüent, també és veritat que la indiferència o la crueltat davant les altres criatures d’aquest món sempre acaben traslladant­-se d’alguna manera al tracte que donem a altres éssers humans. El cor és un de sol, i la mateixa misèria que porta a maltractar un animal no triga a manifestar­se en la relació amb les altres persones [...] Tot està relacionat, i tots els éssers humans estem junts com a germans i germanes en un meravellós pelegrinatge, entrellaçats per l’amor que Déu té a cada una de les seves criatures i que ens uneix també, amb tendre afecte, al germà sol, a la germana lluna, al germà riu i a la mare terra.” LS 92

De quina manera pots col·laborar en la millora del teu entorn? Et sents lliure per anar a contracorrent quan es tracta de millorar la realitat?

Comentaris

  1. Meritxell Alcaraz 4rtA ESO Colegio Sant Gabriel Barcelona (Clase de Castellà)

    Crec que nosaltres podem col·laborar sobretot respectant el medi i la natarulesa i no maltractant-la. I potser ara no hem sento molt lliure pero si es per millorar la realitat si que hem sento lliure per anar en contracorrent.

    ResponElimina
  2. Carla Vargas, Barcelona, 4A ESO

    Creo que muchas veces oprimimos nuestra libertad por miedo al que dirán. Vivimos en una sociedad que todo lo juzga, y eso también limita la libertad a esas personas que todo lo critican. Así que yo personalmente, no me siento 100% libre en algunos aspectos por miedo a ser juzgada.

    ResponElimina
  3. Sofia Nakonechna SGBCN 4A ESO, clase de castellano
    Sí, me siento libre, porque pienso que cada persona tiene su opinión y no puede no sentir-se libre a la hora de expresar su punto de vista a los demás.

    ResponElimina
  4. M'ha agradat molt la cançó, amb la col·laboració de tothom i la implicació podrem desfer-nos d'aquest problema que avui dia es molt important. No sempre em sento còmode al dir mi opinió per el por del que diran, però aquesta por s'ha de aconseguir llençar-la per la finestra.

    ResponElimina
  5. Per col·laborar per millorar el meu entorn, ara casa meva, netejant i ajudant tot el que pugui, i fora de casa, cuidant la natura. Ara mateix no em sento lliure (perque estem tots a casa) però si no estiguessim així aniria contracorrent per millorar el nostre món.

    ResponElimina
  6. Puc millorar el meu entorn no cridant a casa i ajudant en les feines de la llar més encara. Em sento lliure.

    ResponElimina
  7. Albert Chacón Sant Gabriel BCN 4rB ESO

    La mejor manera de col·laborar en mi entorno es saber crear un entorno social aceptable, sin saber nada de lo que hay alrededor y actuar consecuentemente. Cada uno tiene una opinion y una ideologia asi que no existe el 100% de la libertat porque siempre habra alguien que sobreponga lo suyo reprimiendo lo otro, tu no puedes opinar sobre el tiempo el tiempo hace lo que quiere, tu no eres libre de elegir un x trabajo, los trabajos son los que hay. Saber lo que és la realidad no es mejor o peor és lo que hay.

    ResponElimina
  8. Aitana Riaza 4tESO B Sant Gabriel Barcelona´

    Meravellada amb el videoclip i la cançó! Recomano molt veure aquest documental!

    I en relació a la pregunta... Tothom pot fer alguna cosa per canviar el seus hàbits i simultàneament el nostre entorn. El que ens diferència de la resta és la nostra DISPOSICIÓ i ACTITUD, i finalment portar-ho a terme. Potser al principi et sents sol/a, amb sensació que nades a contracorrent...però sabent que estàs ajudant!

    ResponElimina
  9. Marina Ibáñez 4tB ESO SG Barcelona
    Jo penso que la llibertat no existeix al 100% per a cap persona, tots més o menys estem lligats a la nostra societat.
    Però crec, que aprofitant aquesta part de llibertat que nosaltres tenim, és molt important que l'utilitzem per a coses que ajudin i no que facin mal.

    ResponElimina
  10. Sant Gabriel de Barcelona
    La manera de mejorar mi entorno yo creo que es concienciando a la gente de hacer lo correcto. Yo creo que si soy capaz de ir a contra corriente porque creo que tengo las cosas muy claras. En mi caso prefiero irme a hacer otra cosa aunque sea sola. que no hacer algo por presión, que vaya encontra de mis valores y encima no me guste o me haga sentir mal.

    ResponElimina
  11. Crec que ser lliure hi ha que millorar la vida dels altres, aquesta cuarentena ens serveix per reflexionar.

    ResponElimina
  12. Adrián García. Sant Gabriel BCN.

    Puc millorar el meu entorn no cridant a casa i ajudant en les feines de la llar més encara. Em sento lliure en tot moment de la meva vida.

    ResponElimina
  13. Marc Gómez 1er ESO A Sant Adrià del Besòs.

    Si tots junts ens ajudem per fer el món millor, ho aconseguirem.

    ResponElimina
  14. M'ha agradat molt la cançó, amb la col·laboració de tothom i la implicació podrem desfer-nos d'aquest problema que avui dia es molt important. No sempre em sento còmode al dir mi opinió per el por del que diran, però aquesta por s'ha de aconseguir llençar-la per la finestra.

    ResponElimina
  15. Nil Hidalgo Abad 1r ESO B Ripollet

    La temàtica del video es molt certa ja que ens estem carregant tot el planeta i si ens el carreguem no podrém viure a ningún lloc.

    ResponElimina
  16. Albert Martínez Pérez 1r ESO B Ripollet

    m'ha agradat molt es un video molt bonic si tots aportem una mica al nostre planeta podem millorar-ho tot

    ResponElimina
  17. Leire García 1r ESO B Religió Ripollet

    M'ha agradat molt la cançó i les imatges i videos que surtien. Penso que si tothom colabora podem salvar el planeta, perquè nosaltres ho necessitem molt.

    ResponElimina
  18. Iván Vargas Nuñez 1r ESO A Sg Ripollet
    Aquest video la veritat es que m'ha semblat molt xulo perquè a mi m'encanten els animals però també perquè mostra molts aspectes de com el animals conviuen entre ells i com per exemple els propis lleons conviuen entre ells mateixos i en resum m'ha agradat molt perquè es veuen molts animals i perquè hi havien fotos molt maques.

    ResponElimina
  19. Clàudia Godayol Macarro 1r ESO B Sant Grabiel Ripollet

    Si tothom ajuda una mica aunque sigui només reciclant podrem fer un mon menys contaminat, ho aconseguirem si tothom colavora a millorar el món.

    ResponElimina
  20. Montse Vázquez Palacio 1rA
    M'agradat aquesta que si estem junts i ens ajudem per que sigui un mon millor i crec que em de millorar al nostre mon i el nostre entorn que tenim a la nostra vida.

    ResponElimina
  21. Paula Roqué Navarro Sg Ripollet Religió 1r B.
    Aquesta reflexió m'ha fet reflexionar amb que no pensem en tots els èssers vius que ens envolten, ja que nosaltres, els èssers humans no parem de contaminar, i moltes d'aquestes vides moren per culpa nostra.

    Si tots treballem units ho podem millorar!

    ResponElimina
  22. Rubén Moreno 1r ESOB Ripollet Religió

    Hem de quidar el planeta perque si no no tindrem per viure, i perdrem tot el que hem vist en el video

    ResponElimina
  23. Marc Cabeza 1r A Religió:
    Jo penso que la llibertat no existeix sempre cada día per a cap persona, tots més o menys estem lligats a la nostra societat.Però crec, que hem d'aprofitar la manera de millorar el meu entorn jo crec que és conscienciant la gent de fer el correcte,crec que les persones podem fer alguna cosa per canviar el seus hàbits i simultàneament el nostre entorn.

    ResponElimina
  24. Roger Joaquin Verjano 1r B ESO Ripollet

    M'ha agradat molt la cançó i les imatges. Tant de bo tothom posés una mica de la seva part per millorar el nostre planeta en quant a contaminació.

    ResponElimina
  25. Martí Villegas 1A/sg Ripollet

    Aquesta reflexió m'ha semblat força acertada, perquè em de mirar més per la natura, ja que no som els unics essers vius en el món i és important cuidar a la resta.

    ResponElimina
  26. Irene Gomez Navarrete 1er ESO B ripollet

    Aquesta reflexió es fa reflexionar entre com va el món si ho cuidem bé si ho fem mal bé.
    Has de tenir cura del món i no fer-lo mal bé.

    ResponElimina
  27. el planeta a que cuidarlo ay animales muy monos i ay que protegerlos

    ResponElimina
  28. Guillem Ortega Tavares 1B Religió Ripollet
    A mi m'ha agradat la cançó i el video també, i m'ha fet reflexionar de que la terra és un lloc molt bonic, i que hem de col·laborar tots per arreglar el desastre que estem provocant en alguns llocs del món. Si tots col·laborem ho aconseguirem.

    ResponElimina
  29. Glòria Carrasco 1erB Ripollet
    A mí, m'ha semblat molt bonica la cançó, perquè es dones compte de lo bonic que és el món i lo gran que és.
    A més et fa reflexionar sobre com poc a poc ens estem carregant el planeta, per això el que hem de fer es: ser responsables i colaborar amb el planeta.
    " Cause it's not too late if we change our ways "

    ResponElimina
    Respostes
    1. Really Glòria. Wherever you are , environment are waiting

      Elimina
  30. Irene Carranza Conde 1rA sg ripollet

    M'ha agradat molt la cançó i les imatges, aquesta reflexió m'ha fet reflexionar de que ens estem carregant el planeta i que com no començem a canviar coses per altres més sostenibles anirem a pitjor i moltes altres vides morirán per culpa nostra.

    ResponElimina
  31. Alberto García 1A/sgr
    Jo crec que aquest video ens ajuda a reflexionar sobre el que està passant ara mateix al nostre medi ambient, per això la humanitat hem de actuar de manera diferent a la que estem acostumats

    ResponElimina
  32. Sergio haba colegio sant gabriel ripollet 1r ESO
    jo penso que es molt relaxant la cançó i m'ha portat a la natura

    ResponElimina
  33. Joan Lozano 1r ESO B Ripollet
    La cançó demostra el bonic i immens que és el món en què vivim. Cal cuidar-lo perquè no s'extingeixin els animals.

    ResponElimina
  34. Espero que això s'acabi per poder veure els paisatges que ens mostra el món

    ResponElimina
  35. Clàudia cervera 1A sg Ripollet
    Per millorar el entorn, ara que estem a casa notre, podem ajudar als pares a netejar, a fer.lis cas, fer els deures etc...
    El video ens ajuda a reflexionar que si no haguessim passat de reciclar etc, no haguessim arribat fins aquest punt, i que podriem seguir disfrutant els paisatges.

    ResponElimina
  36. ARNAU RECIO 1A SG RIPOLLET
    Aquesta reflexió m'ha semblat molt bonica ya que si ens juntem tots junt podrem fer un mon molt millor al que hi ha ara.
    Per millorar el entorn del mon podrem ajudar als pares a fer tareas de casa, a netejar etc....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies