Passa al contingut principal

RELATS DEL MÓN: No mengis sucre

 

Bon dia!

S'explica la història d'una mare que, cansada que el seu fill mengés massa dolç, va anar a veure Mahatma Gandhi i li va demanar que digués al nen que no mengés sucre. Gandhi, després d'una pausa, li va demanar a la mare que tornés amb el nen passades dues setmanes. Dues setmanes després, la dona va tornar amb el fill a visitar a Gandhi. En veure'ls, Gandhi va mirar profundament als ulls del noi i li va dir: "No mengis sucre". La mare, agraïda, però perplexa, li va preguntar a Gandhi per què l'havia fet esperar dues setmanes per dir-li només això. Gandhi li va contestar:
- Fa dues setmanes, jo també estava menjant sucre.

Vaja, tan fàcil que és donar consells i resulta que caldria posar-los en pràctica primer... Doncs sí, sembla que la lògica ens porta cap a donar exemple, les paraules poden estar buides, però els gestos diaris parlen del que hi ha al cor de cadascú.

Alguna vegada has donat algun consell que possiblement no hauries posat en pràctica? Creus que vius en coherència amb el que dius i penses?

Desitjo que a la teva vida vagis trobant persones que es converteixin en referents en qui recolzar-te pel simple fet de viure el que parlen. Busca-les que segur les tens més a prop del que creus.

Que tinguis un bon dia.

Comentaris