Passa al contingut principal

WITHIN me: Tot canvia


Tot canvia
En l'activitat del dia d'avui aprendrem a valorar la respiració serena. Per a això, en un espai tranquil, ens col·locarem en una posició de relaxació. Un cop així, tancarem els ulls i començarem a fer respiracions alternant un ritme molt ràpid i amb un altre molt lent, amb un canvi molt brusc entre un i altre. L'objectiu d'intercalar aquests dos tipus de respiracions és observar com ens asserenem en arribar la quietud. Repetirem el procés durant 5 minuts per acabar respirant calmats i gaudint d'aquesta calma.
Adap. B.I. Joseán Manzanos


Comentaris

  1. Sóc la Marina Ibáñez del col·legi Sant Gabriel de Barcelona. Jo crec que aquestes respiracions que ens diu de fer la reflexió, van molt bé per a relaxar-nos i treure'ns la pressió o l'estrès de sobre. I que no anirien malament fer-les cada dia.

    ResponElimina
  2. Soc el Dani del colegi sant gabriel de barcelona,i crec que aquet exercici el tindriam que fer al mati cada dia per relaxarnos i comensa bè.

    ResponElimina
  3. Sóc el Pol Lorente del cole Sant Gabriel de Barcelona i jo crec que aquesta activitat esta molt bé per relaxar-te i continuar el dia amb més tranquilitat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies