Passa al contingut principal

PREGAcine: Boundin’ de Pixar



Boundin’ de Pixar
"Boundin '" ens explica una història de frustració i superació a través d'un simpàtic xai ballarí, que perd tota la seva confiança en ser esquilat. Us pot semblar un curt només per a nens, però no ho és. El seu missatge ens parla de la importància de tenir una AUTOESTIMA sana i de la necessitat de CREURE EN UN MATEIX i en tot el que és capaç de fer i aconseguir. També ens ensenya la inutilitat de centrar-se únicament en l’ASPECTE FÍSIC, ja que la BELLESA d'una persona resideix en el seu interior. Les seves accions, actituds, capacitat, fortalesa ... estan regides per la seva ment, no per la seva aparença.

La clau no és tenir moltes seguretats ni moltes certeses, sinó unes poques però sòlides. On trobar-les? En les pròpies capacitats i en la gent propera per qui apostem amb els ulls tancats. I, sobretot, en aquest Déu que, al final, segueix inspirant i xiuxiuejant una paraula d'alè i passió.

Comentaris

  1. Lian Nadal Col·legi Sant Gabriel de Sant Adria 3'A ESO

    Aquesta reflexió esta molt bé per pensar que hem de tenir una bona autoestima, que no només la vida ens dona coses boniques, també ens dona coses dolentes, per aixó hem de tenir una bona autoestima i saber afrontar les coses bones i dolentes que en dona la vida.

    ResponElimina
  2. Jan Periago del Col·legi Sant Gabriel de Sant Adria

    Aquest video m'ha semblat una forme de com ayuda a la gent i s esta trist com tornarlo content

    ResponElimina
  3. Ariadna Manquez Sant Gabriel Sant Adrià
    aquest video deixa un bon missatge, i es un començament de classes molt bo.

    ResponElimina
  4. Meylan Baeza de 3rB de l'escola Sant Gabriel de Sant Adria, el video d'avui m'ha semblat una mica infantil pero el missatge que en transmet es molt bonic.

    ResponElimina
  5. Pedro Reyes Col·legi Sant Gabriel Sant Adrià 3B ESO

    Aquesta reflexió ens ensenya que mai en la vida hem d'estar malament per no tenir les coses sempre hem tingut per que sempre tornan encara que no las vulguis

    ResponElimina
  6. Jhoel arauco Sant Adria Col·legi Sant Gabriel 3 B Eso
    Molt bona reflexió per aquest no dia

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies