Passa al contingut principal

PREGAcine: Un salto a la confianza. Martín Ciapponi.

Un salto a la confianza. Martín Ciapponi. TEDxJoven@CNBA
Aquí tenim la història d’en Martín, qui ens comparteix com la vida li ha "empès" a sortir de la seva zona de confort (aquest espai-temps de la vida on estem còmodes, a gust i ens sentim segurs, però que generalment no ens convida a treure el millor de nosaltres), superar les seves pors i sobretot: AUGMENTAR LA SEVA CONFIANÇA i recolzar-se en ella per no només afrontar la vida, si no abraçar-la amb passió. I és que, literalment, ens comparteix la seva passió que és l'acrobàcia.

Comentaris

  1. Bon dia a tothom, des de Vallirana, Barcelona!!!!
    Ara és moment de conrear allò que ens motiva, allò que ens fa gaudir de la vida amb passió. Reinventem-nos a casa, aprofitant al màxim els nostres talents i habilitats, i compartim amb els que estimem.

    ResponElimina
  2. Eloi Miguel
    Sant Gabriel Barcelona
    Jo crec que cuan surts de la teva zona de confort més pressió poses sobre ti maeix i millor treball aconsegueixes.

    ResponElimina
  3. Gemma Justo Medrano SG Barcelona23 de març del 2020, a les 9:51

    Aquests són dies de mantenir l'equilibri i trobar l'alegria en les coses petites. Guanyarem en confiança i fortalesa si, a més, ajudem els altres. Fem-ho!

    ResponElimina
  4. Nerea Sosa SG Barcelona 3rA23 de març del 2020, a les 10:20

    Jo crec que ara més que mai es quan has de confiar en tu mateix i pensar que ho aconseguirem, tots junts!

    ResponElimina
  5. Michelle Asuart 2nB ESO Ripollet23 de març del 2020, a les 10:31

    Bon dia, a la reflexió d'avui he pogut veure al Martín i veure com va guanyar aquesta confiança que demostra a l'escenari, de manera que ha comptat, gràcies a una passió que ell tenia poder aconseguir aquesta confiança i no seguir sent algú tímid i amb vergonya, la veritat també sabem que la confiança no en algú si no en nosaltres mateixos també encara que no ens adonem dóna també l'amor propi, ja que per aconseguir tenir confiança en un mateix, també hem de voler-nos a nosaltres mateixos.
    En aquesta reflexió també he pogut veure el confort que tenim la gent, ja que quan diem confort ens referim al fet que ens hem acostumat a allgo tant que ens vam quedar allà però també hem de pensar en les pors, ja que encara que no ho vam crear les pors tenen cert sentit, ja que si superem aquestes pors nosaltres mateixos, serem millors i tot el que vam crear impossible ho podrem aconseguir.

    ResponElimina
  6. Jo penso que la motivació la trobes al teu interior, amb les accions bones que fas i les no tan bones, per què com diu el Martín, dels error s'aprèn. Quan ha mencionat l'autoestima, m'ha recordat a moments de la meva vida no tan bons, on t'infravalores i creus que el que fas o dius es un error, però per això mateix, hem de tenir amor propi i estimar-nos, i per això fa falta tenir confiança en tu mateix. I ara, en aquesta situació que vivim actualment, és el moment on més necessitem la motivació, l'esperança i el recolzament dels altres per tal de que tot sorti bé!

    Guiomar Palomeque, 3rA ESO, Barcelona

    ResponElimina
  7. Miriam Martin 2nB ESO Ripollet23 de març del 2020, a les 11:32

    En aquesta reflexió he pogut veure si una persona te la suficient confiança de si mateix. Per què per exemple el Martin es veu que te molta confiança en si mateix per poder explicar tot el que ha explicat en el video, perquè si no té la suficient confiança, no hauria pujat a l'escenari a explicar tot això. I també és important sortir de la nostra zona de comfort i enfrentar-nos a les nostres pors.

    ResponElimina
  8. Dani Garcia 4ºB ESO Barcelona.23 de març del 2020, a les 11:56

    Ara és moment de conrear allò que ens motiva, allò que ens fa gaudir de la vida amb passió. Reinventem-nos a casa, aprofitant al màxim de nostres, talents i habilitats.mes que mai hem de estar tots plegats per aconseguir la mateixa meta que tots volem.

    ResponElimina
  9. Albert Chacón
    4r Eso Sant Gabriel de Barcelona.

    M'agrada aquest tipus de reflexió, considerem el esforç de deixar la vergonya i el deixar de ser timits perque hem de viure amb aixó, hem de viure amb altres companys i la millor manera de surtir de tots els problemes que poguesin afectar a un futur és amb ells,volem divertir-nos, apasionar-nos com persones i tot aixó ses crea amb la companyia de uns altres. Veure sortir algú d'una zona de comfort perque vol sentir tot alló com joves que sóm i que volem aprendre de tot. Es d'aquesta manera que madurem, que realment ens tornem adults i que aprenem a conviure en una societat on tots som iguals en dret d'opinar i de ser escoltats. Per aquesta raó sense adornar-nos avancem i ens enfrentem per el que volem realment des de el que pensa el teu interior.

    ResponElimina
  10. Oriol Murcia 3B ESO Barcelona
    Quan surts de la teva zona de confort tens mes confiança i a mes est superas a tu mateix

    ResponElimina
  11. Adrián Vaca
    4A ESO Sant Gabriel de Barcelona

    Estem en dies de mantenir l'equilibri i trobar l'alegria en les coses petites.
    Ara més que mai es quan hem de confiar els uns amb els altres, però sobretot en nosaltres mateixos. Anim!

    ResponElimina
  12. Carla Martínez SG Barcelona 3rA

    La motivació és una acció que fa que tinguis ganes de fer allò que t'agrada o et proposes. Quan una persona es proposa alguna cosa amb esforç i passió sempre pot aconseguir-ho, algunes que altres vegades poden haver més dificultats durant el nostre trajecte però això no vol dir que s'hagi de parar de intentar-ho o d'abandonar-ho. Els errors que cometem durant la nostra vida és una nova motivació per seguir intentant-ho en totes les coses que encara ens queden per viure. Sempre cal poder treure de les coses negatives alguna cosa positiva.

    ResponElimina
  13. Marc Josep 2nB ESO Ripollet23 de març del 2020, a les 12:36

    Bon dia, aquest vídeo d'en Martin m'ha fet veure que moltes vegades estem situats en una zona de confort que està tot al abast de la ma i que no hem de fer cap esforç, però el problema d'això es que si ens anem quedant cada vegada mes mes i mes acabarem creant-hi una zona en la qual no avançarem a mes. Per tant aquesta zona de confort l'hem d'anar eliminat, i anar posant-nos reptes cada dia per purgue ser millors i superar les nostres dificultats així sigui el pànic escènic o el que pensaran els altres com li passava al Martin. Un altre punt que volia destacar es que la por no es una persona que ens estigui perseguint durant la vida, si no que son petites coses que nosaltres ens creem al nostre cap però que no ens ajuden per res.

    ResponElimina
  14. Joel Comuñas 3 ESO B SgBarcelona

    Es normal que les persones ens agradi estar en la nostra zona de confort ja que estem molt agust i molt confiats, però quan hem de sortir ens trobem "desprotegits" i sols.

    ResponElimina
  15. SG BCN 3 ESO B

    Quan sortim de la nostra zona de confort no ens sentim a gust però tot se supera!!!

    ResponElimina
  16. Laia García 4A ESO SG Barcelona23 de març del 2020, a les 16:47

    Trobo que aquest vídeo és molt interessant perquè ens fa reflexionar sobre coses que tots nosaltres podem viure al nostre dia a dia, com ara sortir de la nostra zona de confort i enfrontar-nos a les nostres pors. En la situació que estem vivint actualment és el moment perfecte per guanyar confiança i motivació per fer allò que volem.

    ResponElimina
  17. Iván Sánchez 4A ESO SG barcelona23 de març del 2020, a les 17:23

    penso que el vídeo ens fa reflexionar sobre el que podem viure dia a dia.

    ResponElimina
  18. PAULA PÉREZ GABARRÓ 3AESO BCN23 de març del 2020, a les 20:23

    L'autoestima i la confiança en un mateix són els factors clau pel succés personal i professional. Si no ens estimem ni confiem en nosaltres mateixos, com pretenem que un altre ho faci o que poguem triomfar, si per fer-ho em d'estar segurs dels nostres actes i decisions?

    ResponElimina
  19. Marta Olmo, 3A ESO SG BCN

    Sí que és veritat que moltes vegades tenir por, por de sortir d'aquesta zona de confort, ve arriscar-nos i veure que viuriem fora d'aquesta. Al cap i a la fi, aquesta zona on nosaltres ens sentim còmodes ens frena a descobrir nous matisos de nosaltres mateixos. La confiança en un mateix és clau per experimentar.

    ResponElimina
  20. Tania García 3A ESO SG BCN

    Hi ha molt cops a la nostra vida que tenim por o algunes dificultats de sortir de la nostra vida quotidiana, però penso que si confiem en nosaltres mateixos i amb motivació podem aconseguir més coses. Tenim por de sortir de la nostra zona de confort i això ens fa sentir incomodes.

    ResponElimina
  21. M'agrada com un canvi de perspectiva ho pot canviar tot. Aquest dies estem vivint un canvi molt potent que ens haurà d'ensenyar molt.

    Daniel Bentué SG Sant Adrià

    ResponElimina
  22. Aquesta reflexió m'ha fet parar a pensar que potser quan diem que manquem de confiança és per la mateixa raó que ha ensenyat en Martín, perquè sense adonar-nos ja estem bé amb el que tenim, amb el que coneixem, i allò desconegut, ho anomenem PORS. Però... i si a l'intenar retar aquestes pors sortim de la zona de confort, descobrim que són coses millors que les que teníem, que ens fan més feliços, i sobretot, que la nostra autoestima augmenta al saber que ens hem superat i que podem vèncer a més pors?? Què passaria??

    Aitana Riaza
    4t B ESO SG Barcelona

    ResponElimina
  23. Aquest vídeo et fa pensar sobre la zona de confort en la que estem diariament, no volem sortit d’allà ja que ens agrada i ens fa sentir còmodes, però realment és necessari sortit, d’aquesta manera coneixerem noves coses, ja siguin negatives o positives, pero sempre aprendrem d’elles, adquirirem nous coneixements i noves experiències. És necessari donar un pas cap endavant i confiar en nosaltres.

    Yara Virac
    4t B ESO SG Barcelona

    ResponElimina
  24. Ara és moment de conrear allò que ens motiva i ara és moment de confiar en nosaltres matixos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc el Joel López de 1r Eso de sant abriel sant adrà

      Elimina
  25. Veure com va guanyar aquesta confiança que demostra a l'escenari, de manera que ha comptat, gràcies a una passió que ell tenia poder aconseguir aquesta confiança i no seguir sent algú tímid i amb vergonya, la veritat també sabem que la confiança no en algú si no en nosaltres mateixos també encara que no ens adonem dóna també l'amor propi, ja que per aconseguir tenir confiança en un mateix, també hem de voler-nos a nosaltres mateixos.
    En aquesta reflexió també he pogut veure el confort que tenim la gent, ja que quan diem confort ens referim al fet que ens hem acostumat a allgo tant que ens vam quedar allà però també hem de pensar en les pors, ja que encara que no ho vam crear les pors tenen cert sentit, ja que si superem aquestes pors nosaltres mateixos, serem millors i tot el que vam crear impossible ho podrem aconseguir.

    Nayara Martinez 2n ESO A Sant Gabriel Ripollet

    ResponElimina
  26. La motivació te que sortir de tú, Hem de sortir més de les nostres costums i aixi ens esfor´çariem més i apendreriem coses que no sabíem que podiem fer, i així augmentariem la nostra confiança en fer més coses sense por

    ResponElimina
  27. Jo crec que per tenir confiança en nosaltres mateixos ens hem d'estimar.

    Att: Daniela Zahino Alcaide 1r ESO A

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies