Passa al contingut principal

PREGArock: Ser uno más. Álvaro Fraile

Ser uno más. Álvaro Fraile
El vídeo de la cançó no dóna lloc a la indiferència. Quan el protagonista de la pel·lícula és la víctima... Qui vol aquest paper? Integrar-se en la multitud. No destacar. No ser diferent. Ser igual. Ser un més. Adaptar-se per ser acceptat. Quina terrible pressió per ser igual que tots. Per cabre. Per agradar. Per no perdre el lloc.
Gràcies a Álvaro Fraile per posar la seva música, el seu talent i el seu art, en aquesta ocasió al servei dels exclosos, els invisibles, els nadies (que diria Galeano). Ningú és un més.
Quin paper és el teu?

Comentaris

  1. El que jo he trobat indiferent és que no hi hagi ningun company que es doni compte i els ajudi o que els nens víctimes no ho parlin amb gent de confiança.

    ResponElimina
  2. Com a professor aquest video et crida a estar atent a una situació que avegades s'escapa i que és llavor de un gran mal. Cal que estiguem molt atents! També caldrà acompanyar a les persones amb màscara blanca, no serà un camí fàcil, erò cal fer-ho.

    Daniel Bentué Col·legi Sant Gabriel Sant Adrià.

    ResponElimina
  3. 2nA ESO Sant Gabriel Sant Adrià de Besòs
    M'ha semblat un vídeo molt interessant pel fet de que ens aporta,que tothom hem de ser iguals en drets...Per molt diferents que siguem.El meu paper és qui no contribueix.

    ResponElimina
  4. Guillem Rodríguez 2nA Sant Adrià9 de març del 2020, a les 8:29

    La cançó m'ha semblat molt insiradora, ahoriem d'ajudar als nens de la màscara.

    ResponElimina
  5. Blas Llamas Sg Sant Adria 2n A ESO9 de març del 2020, a les 8:29

    M'ha semblat que el nen i la nena del video ho estan passant malament pel fet de portar una máscara de color negre en comptes de una blanca.

    ResponElimina
  6. Àlex Guillén i Denys Plyvun 2n ESO Sant Adria9 de març del 2020, a les 8:31

    Creiem que encara que no sigui lo millor, hi ha molts "nadies" a la nostre societat.
    Animem a tothom a que deixi de ser algú més.

    ResponElimina
  7. marcos rubio sg viladecans 1rb m´ha semblat que u passaban molt malament i si no te agrada que tu fasin a tu no u fasis

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies