Passa al contingut principal

Avui és: EL Dia mundial dels oceans

EL Dia mundial dels oceans
El nostre oceà és el nostre futur. https://youtu.be/Al3vS1C_VFg
Quan pensem en els riscos per a la salut pública, és possible que no pensem en l'oceà. No obstant això, cada vegada més, la salut de l'oceà està íntimament lligada a la nostra salut. Alguns es poden sorprendre en saber que organismes descoberts a profunditats extremes s'utilitzen per accelerar la detecció de COVID-19 i, el que podria ser encara més sorprenent, que aquest és un ecosistema que podria donar una solució a la humanitat.
Aquesta és una de les múltiples raons per les quals hem de celebrar el Dia Mundial dels Oceans: per recordar a tots el paper important que tenen els oceans en la vida quotidiana. Ells són els pulmons del nostre planeta, la major part de l'oxigen que respirem. El propòsit del Dia és conscienciar l'opinió pública sobre les conseqüències que l'activitat humana té per als oceans i posar en marxa un moviment mundial ciutadà a favor dels oceans.

Uneix-te al Secretari General de l'ONU, experts de l'oceà i celebritats en aquest esdeveniment en línia que se celebra el 8 de juny de 10 del matí a 5pm, i descobreix altres actes a nivell planetari. https://unworldoceansday.org/2020

Comentaris

  1. Sóc Paula Lupión de 4t ESO SBCN, avui és el dia dels oceans i nosaltres no fem cas, passem dels, podem millorar i poder canviar per ajudar a l'ecosistema, en aquest cas els oceans, estem mol bé informats però per alguna cosa no fem res, també la salut del món és important perquè per la nostra culpa s'està pagant cada vegada més.

    ResponElimina
  2. Genís Gen Valdearcos 4tA SG BCN, Jo crec que l'oceà és el més important al nostre planeta i si al final es plena de plàstic moren tots els peixos i tot, el més perjudicats serem els humans.

    ResponElimina
  3. Sofia Nakonechna 4A ESO SGBCN
    Estic totalment d'acord amb tot el que diu aquesta reflexió i em sembla molt important el fet que hi ha un Dia Mundial dels Oceans, perquè hem de cuidar el nostre planeta i els oceans no són una excepció.

    ResponElimina
  4. Sóc la Mª José Rives, Sant Gabriel Barcelona

    M'ha impactat el vídeo, m'ha semblat molt realista i concreta molt bé tot el que podem i tenim l'obligació de fer per conservar els nostres oceans i les espècies marines.

    ResponElimina
  5. CANDELA SG BCN
    Avui és el dia dels oceans, el qual no podem gaudir com ens agradaria. Un munt de brossa els envolta i fa que molt animals que viuen en ell tinguin problemes per sobreviure. Només nosaltres podem canviar-ho.

    ResponElimina
  6. Sant Gabriel BCN
    És una llàstima tot el que esta passant i que aquestes especies siguin les que pateixen les nostres conseqüències. La nostra generació ho pot canviar tot i aquesta és una molt bona manera de conscienciar a la gent.

    ResponElimina

  7. Aitana Riaza 4tB ESO Sant Gabriel Barcelona

    Sincerament no sé que ens creiem. Intentant domar la grandesa com són els oceans, i sometent a la naturalesa als nostres capritxos.

    El planeta Terra és casa de tots, també d'aquests animals que habiten als oceans dels quals no sabem de la seva existència, però que igualement els estem perjudicant i matant.

    Posem una mica de la nostra part, si us plau!!

    ResponElimina
  8. Daniela García Adell 4tESO B Sant Gabriel BCN:
    Aquest dia és molt important i em de lluitar perquè les espècies marines no desapareguin i per no fer malbé els oceans.

    ResponElimina
  9. Marina Ibáñez SG Barcelona
    Crec que l'oceà és una de les coses més importants del planeta, i que l'hem de cuidar entre tots, perquè si no ho fem pot acabar molt malament.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies