Passa al contingut principal

PREGAcine: Cómo evitar el Cambio Climático MUY RÁPIDO

Cómo evitar el Cambio Climático MUY RÁPIDO
El vídeo que et proposem té dos anys. Les seves dades ja han quedat antiquades després de l'últim informe de Nacions Unides sobre el canvi climàtic. Anem a pitjor, i més ràpid del que sembla. Però això et dóna igual. Estàs tan acostumat a escoltar que ens estem carregant-nos el planeta, que la contaminació creix, els pols es fonen, la fam i la desigualtat avancen... que ja forma part d'aquesta música de fons que t'acompanya i a la qual intentes no fer gaire cas, sobre tot per no deprimir-te. I per això seguim anant a pitjor. Perquè en realitat, en el fons, ni sabem què està passant. Tanquem ulls i oïdes a les advertències, no conscientment, però sí de manera efectiva. I mentrestant, no fem res. Ja sabem que va tot malament. 
Però centrem-nos en allò bo que ja podem fer. En tot el que està al nostre abast per revertir una situació que empitjora cada any. Sempre estarem a temps de revertir el desastre o aturar-lo. El pitjor que podem fer és quedar-nos de braços creuats, rendits abans de començar la lluita. Adapt. Álvaro Lobo, sj

I tu? ¿Tanques els ulls i ets fas el sord? Què fas per començar la lluita?

Comentaris

  1. Jo crec que no hem de sempre dir el mateix, que ens estem carregant el planeta, que som dolents etc. Més que res perquè es molta negativitat junta. La gent quan escolta coses negatives se li treuen les ganes de fer-la. Hem de ajudar al món, no només per nosaltres, sinó per els nostres futurs fills/nets etc. El món el canviem perquè volem millorar, no per obligació.

    ResponElimina
  2. És molt important ajudar al món, i més en les condicions que estem avui en dia. Cadascú pot aportar un granet de sorra d'una manera o un altra. Per exemple, reciclant, o ajudant algunes associacions que ajuden a la contaminació... Hem de ser concients que hem d'ajudar al món abans que sigui massa tard.

    ResponElimina
  3. 3rA Dídac Santiago Sant Gabriel Barcelona

    Jo sempre he reciclat i actualment també ho vaig se que es casi res pero crec que aporto alguna cosa. El video me ha impressionat, ja que es el que esta passant sincerament penso que ja es molt dificil igualar tot el mal que hem fet pero hem d'intentar-lo.

    ResponElimina
  4. jo penso que si no fem res aumentara el problema fin que no es pugi evitar el problema osigi que tenim que fer algo? la resposa es si, un si per totas les personas que recilen, un si a la vida, un si a que el planeta continuï viu

    ResponElimina
  5. Laura Perez Montoya.San Gabriel Barcelona.3BESO
    Si nos encargamos a reciclar aunque sea a disponernos de recoger una botella de plastico del suelo estaremos aportando un granito de arena ya que muchas personas ni recogen una botella.
    No solo debemos hacer esto por nuestro bien sino por las generaciones de nuestras familias porque no creo que a alguien le guste que sus hijos o sus nietos estén dependiendo de una enfermedad por nuestra culpa.

    ResponElimina
  6. Sara V. 3r B ESO SG BCN

    És imprescindible que nosaltres, els humans, cuidem aquest món i no el fem malbé. No costa tant fer petits actes que ajuden a que aquest planeta no es destrueixi. Amb un petit granet de sorra, tots ajudem!

    ResponElimina
  7. 3B·ESO SGBCN

    Penso que el canvi climàtic és un problema molt greu i que hem d'educar a aquella gent que ho nega per a que s'adonin i facin alguna cosa per canviar-ho.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies