Passa al contingut principal

Within me: El camí en la muntanya


El camí en la muntanya

Tanco els ulls, respiro profundament i començo a visualitzar: M'imagino que estic al començament d'un sender, al peu d'una muntanya... Miro cap a terra, i el veig recobert de fulles seques de color marró... El camí està una mica costa amunt, i començo a pujar-lo... Mentre camíno, em fixo que als costats d'aquest camí hi ha pins alts, de branques verdes... Entre els pins, distingeixo grans falgueres... Segueixo pujant, i ara veig el cel blau per sobre meu... Contemplo la meva ombra a un costat mentre avanço... sento el so de les meves petjades... sento un lleuger vent fresc a la cara... Em sento alegre i feliç d'estar en aquest camí... A la meva esquerra observo un petit rierol d'aigua... sento la seva remor... em desvio cap a aquest costat, descendeixo una petita costa, i veig el riu que flueix entre les pedres... Ara m’assec sobre l'herba, al costat del riu, mentre contemplo les seves aigües clares... Em tombo sobre l'herba, i sento com el meu cos es va relaxant més i més... Descanso profundament en aquest meravellós lloc...

“Entre tots ells, cercava un lloc per a reposar, una heretat on poder-me establir.” Sir 24,7

Comentaris

  1. lo que quire decir el texto en que todos los sitios que estes te podras adabtar

    ResponElimina
  2. Eloi Miguel Perdiguero 4rA Sg Barcelona

    M'agradaria tenir un tipus de vida relaxada i només pensar en el present, ni futur ni passat.

    ResponElimina
  3. Marta Olmo García 4t A ESO Sg Barcelona
    El text és una metàfora: un lloc on sentir tranquil·litat i estabilitat. Mentre vas avançant, vas trobant més elements que et transmeten aquesta pau.

    ResponElimina
  4. Aarón Galera Del Pozo Col·legi Sant gabriel Bcn

    El que vol expressar el text és que aquest seria el camí de la vida que tots voldríem tenir, sense obstacles ni impediments.

    ResponElimina
  5. Aquest exercici m'ha ajudat a relaxar-me, la relfexiò ens pot ajudar a tranquilitzar-nos. A vegades es tan fàcil com adonar-se que un ha après a xutar la pilota i no en sabia quan va començar amb l'equip.
    2n A ESO Religió Sr Ripollet.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies