Passa al contingut principal

PREGArock: Take a Stand


Demà, 12 de juny, Dia Mundial contra el treball Infantil

https://www.youtube.com/watch?v=aXK2mTUVUuk&t=19s

La cançó, que està dedicada a l'ONU per l'Any Internacional per a l'Eradicació de el Treball Infantil 2021, destaca la urgent necessitat de prendre mesures per abordar el problema i demana als governs i organitzacions de tot el món que facin molt més. La lletra es centra en un missatge d'esperança: que el treball infantil pot acabar si tots treballem junts.

És el moment de passar dels compromisos a l’acció!

Preguem, units més que mai, per la nostra humanitat, pels que pateixen i moren de fam, per l'explotació dels immigrants, pels nens obligats a treballar. Preguem perquè desapareguin els criteris de força, els militarismes, les màfies i les xarxes que extorsionen els febles.

Comentaris

  1. Lucas Helbingens 2n ESO B

    És trist que alguns nens no puguin estudiar i estiguin obligats a treballar des de tan petits. De vegades, sembla que alguns països s'hagin quedat en una altra època, en la qual era normal que els nens treballessin. Molts cops no tenen opció d'escollir i són obligats per força.

    La cançó et fa reflexionar sobre això i, sobretot, les imatges de nens treballant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant la teva reflexió com la del tu company Hasan són molt madures. Endavant amb aquest tarannà!

      Emili

      Elimina
  2. Hasan Iftikhar 2nB ESO Sg BCN11 de juny del 2021, a les 8:26

    Aquesta reflexió em sembla molt bona i m'agrada perquè, a partir del vídeo, realment ens adonem del que pateixen els nens petits treballlant tant. I per això mateix, crec que la gent, o sigui nosaltres, hauríem de començar ja a ajudar aquella gent que de veritat ho necessita. A més, molts dels disset objectius de l'ONG són necessaris sobretot per aquesta gent.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies