Passa al contingut principal

PREGACINE: La perfecció

 


Comencem el dia amb una mica d'humor!
Ho tens tot preparat, tot sembla aparentment perfecte i disposat per començar i acabar fent un treball excepcional i de sobte... Tot es gira i ho deixes.
Recuperant la frase final "Done is better than perfect", ens ve a dir que és millor fer les coses que no fer-les per por a no poder, a no ser capaç o que no sigui igual a com ho havia imaginat.
La perfecció és un talent, una habilitat que cal anar polint i millorant, però que de cap manera ens hauria de paralitzar.

Et sents identificat/da? Alguna vegada has deixat de fer alguna cosa per por a no saber fer-ho, per dubtar de tu mateix/a o per saber que no sortirà tal com tu ho has imaginat o vist?
I ara vaig un pas més enllà: Som perfectes? Existeix la perfecció? Tenim algun model de perfecció a seguir? Algun Instagramer? O Youtuber? Algun famós?

Doncs lamentablement t'he de dir que som imperfectes, tots i cadascun de nosaltres, no se'n salva ningú, però (sempre hi ha un però, t'has fixat?😅)  que tenim models a seguir, sempre podem millorar! Des de l'experiència cristiana hi ha molts sants i santes que han fet coses sorprenents i han portat vides sorprenents i tots es fixaven en una sola persona per a poder-la imitar, la que ells consideraven el model a seguir. Ja saps de qui parlo oi? Doncs sí, de Jesús.
Jo no et parlaré ara d'Ell, però et convido que et preguntis:
Quin és el teu model (o models) a seguir?
Pot ser Jesús el model de perfecció a seguir?

Tant de bo descobreixis en Jesús un referent de vida a qui imitar per ser millor persona. Que tinguis un bon dia!

Comentaris