Passa al contingut principal

RELATS DEL MÓN: L'Estrella de foc


Bon dia!

Fa molt de temps, a les altes muntanyes de Xile, vivia una tribu que adorava els astres del cel. Entre ells, l'estrella més brillant i bella era coneguda com L'Estrella de Foc. Cada nit, els nens de la tribu es reunien per observar la seva llum, somiant amb els seus misteris i meravelles.

Aquesta estrella no era una estrella ordinària; posseïa un poder màgic que permetia, a qui l'observés amb puresa de cor, fer realitat un desig. Aquest poder màgic només es manifestava una vegada l'any, durant la nit més fosca.

Una nit, un nen de la tribu, anomenat Illi, va decidir demanar un desig. Illi era conegut per la seva bondat i el seu amor envers els animals i la natura. Quan va arribar la nit més fosca, es va acostar a la muntanya i va mirar l'estrella amb el cor. El seu desig era simple, però poderós: volia que la seva tribu visqués sempre en pau i harmonia amb la natura.

L'estrella va brillar amb una llum intensa i l'endemà, una cosa meravellosa va passar. Els cultius van créixer més verds i abundants, els rius fluïen clars i nets, i els animals vivien en pau amb els humans. La tribu va comprendre que el desig de l'Illi havia estat concedit i van celebrar la seva saviesa i la seva bondat.

  1. Què és per a tu ser pur de cor?

  2. Si poguessis, quin desig demanaries?

  3. Per què creus que la petició d'Illi va ser escoltada per l'Estrella de Foc?

Desitjo que sempre recordis que davant qualsevol nit fosca de la teva vida, sempre hi haurà una Estrella d'esperança i fe per demanar un desig, per demanar ajuda i que aquesta sigui escoltada. T'animo a buscar l'Estrella que pot il·luminar el teu camí.

Que tinguis un bon dia.

Comentaris