Passa al contingut principal

MARE TERRA: L'escola d'animals


Bon dia!
Diu la llegenda que un dia, els animals del bosc del país de "Molt, molt llunyà" (Shrek) es van reunir per crear una escola que eduqués els més petits a resoldre els problemes que afligien el seu país. Per això, van acordar un pla d'activitats que consistia en córrer, escalar, nedar, excavar i volar. Perquè fos més fàcil executar el pla d'estudis, tots els animals estudiaven totes les assignatures. Tots els animals van acceptar i les classes van començar.
Aviat es van adonar que l'ànec era excel·lent nedant, de fet era millor que el seu instructor; però va aprovar vol amb una nota mitjana i era molt maldestre corrent. Per millorar el fet de córrer, l'ànec va decidir quedar-se cada dia, en sortir de classes, per practicar, i va deixar la natació, que se li donava molt bé. Això va ser així fins que les membranes dels seus peus es van desgastar terriblement i van fer que la seva qualificació en natació baixés dràsticament, encara que va aconseguir aprovar justet l'assignatura de córrer.
El conill va començar sent el primer de la classe corrent, però va patir una crisi nerviosa de tant intentar nedar. Va ser tan gran la seva frustració que ja no va tornar a córrer com abans ni molt menys nedar.
L'esquirol era magnífic saltant i corrent, fins que es va lesionar les potes en caure d'un arbre a la classe de vol, per voler anar més de pressa del que el professor li recomanava.
L'àliga era excel·lent en vol, ningú se'l podia comparar, però intentant fer el forat més gran que ningú, es va trencar el bec i es va malmetre les ales, cosa que li va ocasionar estar un temps sense solcar el cel.
Al final del curs, molts animals van abandonar l'escola, que finalment va decidir tancar.
  1. I tu?, ets de les persones que intenten ser bones en tot?
  2. Et frustra no aconseguir coses que els altres sí que poden fer?
  3. Creus que ets bo en alguna cosa?

Llegint aquest relat només et puc repetir una cosa que ja t'he dit altres vegades i que crec fermament i profundament: ets única, ets únic. Creu-t'ho perquè no hi ha ningú com tu en aquest món. Si dubtes d'aquest fet, t'invito a fer teves aquestes paraules, aquesta pregària: Jesús, ajuda'm a descobrir la meva veritable bellesa, la que m'has donat només a mi. Fes-me veure quant valuós soc. Gràcies.

Que tinguis un dia.

Comentaris