Passa al contingut principal

MARE TERRA: #RompeConÉl

 


Bon dia!
Sabies que ahir es va celebrar el dia mundial de la natura? Segurament no, oi? És curiós que celebrem moltes coses, però poques vegades allò que ens manté amb vida. Avui parlem de les nostres relacions, i és que en tenim moltes. La pregunta aquí és: quines em convenen? Quines són tòxiques? I no, no parlem de relacions personals, o no només, sinó com ens relacionem amb el nostre entorn, amb el que és nostre, amb el que no és nostre, amb les coses que necessitem i les que desitgem, amb tot allò que anem utilitzant dia rere dia i, especialment avui, amb el plàstic.
  1. Creus que la teva relació amb el plàstic és l'adequada?
  2. Consideres que estàs vivint una relació tòxica amb alguna altra cosa que genera un mal al planeta? (compres compulsives, renovació de dispositius electrònics, etc.)
  3. Creus que pots ser tu la persona tòxica en la relació? (ús de l'aigua, ús del reciclatge, ús de transport de baixes emissions, etc)

Desitjo que, de mica en mica, la teva vida s'ompli de relacions cada vegada més sanes i deixis de costat aquelles que et fan mal i que perjudiquen el planeta. Tot petit canvi suma, la teva contribució és important, ens replantegem les nostres relacions?

Que tinguis un bon dia!

Comentaris