Passa al contingut principal

CITES: Davant l'adversitat, creativitat

En els contratemps, sobretot, és quan coneixem tots els nostres recursos, per fer-ne ús d'ells. Horaci (65 AC-8 AC) Poeta llatí.
Avui, en aquestes circumstàncies adverses per a tots, hem d'alimentar, més que mai, el nostre foc interior cap a l'esperança. Comparteix en el blog quins recursos estàs utilitzant per superar l'adversitat del confinament a casa.

Comentaris

  1. Espero sincerament que tot això passi i intentar col·laborar en el que pugui. Jo estic amb la meva família, fent esport, veient pel·lícules...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Iker Acosta 1r d'Eso B
      Jo ultimament m'estic aburrint una mica amb tot aixo de que no podem sortir i ja tinc ganes de tornar al col·legi. Per entretenir-me jo normalnment o llegeixo o veig alguna serie que tinc pendent

      Elimina
  2. Bon dia a tothom,

    Sóc Daniel Bentué Escalona, del col·legi de Sant Adrià.

    Nosaltres a casa intentem cuidar-nos molt,

    Cuidar la forma de parlar, moltes hores plegats, tot un luxe, però hi ha estones que tot un repte!!!
    Cuidar el nostre cos amb una alimentació equilibrada, és freqüent que en situacions d'estrès el nostre cos demani més menjar del que necessita,
    Cuidar la nostra família més gran parlant sovint, fent la compra o llençant la brossa.
    Cuidar la nosta ment llegint, jugant a jocs de taula, veient series.

    El recurs més utlitzat el somriure!!!

    Molt bon divendres bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. Dídac Santiago 3rA Sant Gabriel Barcelona.

    Jo aquests dies els estic passant bé. El que faig es per els matins tareas de l'escola, per la tarde si em queda alguna tarea la faig i despres pasant estona amb la familia.

    ResponElimina
  4. Albert Chacón 4rB ESO Sant Gabriel Bcn

    Nosaltres fem el que podem, intentem aprofitar els temps amb la neteja o altres coses, a vegades a posar netflix per veure alguna serie, i no molta cosa més, per mi hem trobo igual amb ells com abans al ara de la cuarentena.

    ResponElimina
  5. Molt bon dia a tothom!!!!
    Jo, aquests dies, aprofito per gaudir de la companyia de les meves filles, la Itziar i la Victòria, ja que tinc poques estones en el dia a dia. Aprofitem per fer coses juntes: ballar, veure pel·lícules, cuinar, parlar, llegir,...
    Truquem molt per telèfon a la família (iaies, tiets, cosins,amics) per estar junts en la distància.
    També aprofito per estar amb la meva mascota, la Connie, que està molt contenta de tenir-nos a totes a casa
    Una abraçada, molt bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. Sara Villamayor 3rB ESO

    Durant aquest període de confinament, podem aprofitar i gaudir amb la família, podem entretenir-nos jugant a jocs de taula o fent esport, a més a més, de fer la feina de l'escola amb total tranquil·litat i al teu ritme. Estem passant per una etapa bastant difícil, però si tots junts fem el que toca i confiem, junts sortirem endavant.

    ResponElimina
  7. 3rA SG BCN

    Durant aquests dies estic passant molt més temps del que ja passava amb la meva germana. Fem les tasques de l'escola i aprofitem per fer-ne alguns deures juntes com els vídeos, per que així sigui més divertit.
    Aprofitem molt per fer videotrucada amb els nostres avis i fer-lis passar una bona estona.
    Quan els meus pares arriben de treballar, desprès de tot l'esforç durant el dia nosaltres els esperem amb un pel·lícula o serie posada a la televisió, ja que estan massa cansats com per fer esport, però nosaltres o solem fer per les tardes dels caps de setmana.

    Molta força i ànims!

    ResponElimina
  8. Aitana Riaza 4t B ESO Col·legi Sant Gabriel Barcelona

    Nosaltres els primers dies de confinament vam voler adoptar la idea creativa dels italians, fent cartells esperançadors i colorits, ja que, aprofitant que el nostre veïnat està replet de famílies joves amb nens petits, vam voler incentivar-los a que s'unissin i ells també aprofitessin els primers dies d'incertesa, omplint-los d'esperança!

    Però això no és tot! Ara més que mai, m'estic sentint súper orgullosa de tenir els pares que tinc. Uns salven vides i s'enfronten cada dia al virus, i els altres posen tota la seva voluntat amb el que poden i disposen, fent mascaretes, per donar-les voluntàriament a aquells hospitals que més necessiten recursos.

    Jo de gran vull ser com ells!

    ResponElimina
  9. Nerea Sosa St Gabriel BCN, 3rA

    Jo estic amb els meus pares i el meu germà i en aquests dies et dones conta qui esta veritat-ment en la teva vida, aquells que et parlen, et truquen, et pregunten com estas...

    ResponElimina
  10. Alejandro Ramos Sant Gabriel de Sant Adrià 1r d'ESOB

    Aquest temps d'estar tancats a casa l'estic aprofitant per passar més temps amb la família cuinant, veient programes en la televisió o jugant a la consola amb ells. Encara estic amb contacte amb els meus amics i ens veiem en videotrucada cada dia.

    Molta força i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  11. Hugo Julian 2A Religio SG Ripollet

    Durant aquest temps que estem confinats,la meva familia i jo aprofitem per jugar,fer deures descansar i esperem que acabi ja aquesta situacio!!

    ResponElimina
  12. Erik Cardona 1rA Ripollet
    Jo intento ajudar en el que puc, però si no puc fer res, aprofito per fer esport, fer deures, jugar a videojocs, veure la Tele, etc... Per superar-ho ho hem d'afrontar, fent el que ens diuen. No sortir de casa a menys que sigui necessari.

    ResponElimina
  13. Mehdi El Mansouri 1rA ESO Sant Gabriel de Sant Adrià

    Jo estic passant aquestes setmanes bé. El que faig es, per els matins faig els deures i per les tardes estic amb la meva família o jugo a la play amb els meus amics.

    ResponElimina
  14. Jo estic amb els meus pares i els meus germans a casa amb els avis,també fen trucadas amb els amics i parla.cada tarda jugo a jocs de taula amb la meva familia y per les nits o miro una peli o una serie que me agradi molt.

    ResponElimina
  15. Clàudia Cervera 1r A
    Doncs ajudar als pares, fer deures, etc i posar una mica de la meva part.

    ResponElimina
  16. ayudar a casa, fer deures i comportarme bè

    ResponElimina
  17. Durant aquests dies estic passant molt més temps amb la meva germana. Fem les tasques de l'escola i aprofitem per fer-ne alguns deures juntes, per que així sigui més divertit, solem fer per les tardes dels caps de setmana una mica d'esport. Cuan ja he acabat de fer tot m'avorreixo molt perquè no se el que fer i només estic veient netflix..... Espero que tot això acabi aviat!!

    Nayara Martinez 2n ESO A SG Ripollet

    ResponElimina
  18. Laia García, 4A ESO Sg Barcelona
    Intento aprofitar aquests dies per passar més temps amb la meva germana. També, dedico alguns moments a fer deures, llegir, dibuixar, jugar a jocs de taula...

    ResponElimina
  19. Pensava que el confinament seria pitjor, més avorrit, però el fet que a les 20:00 h, hi hagi una mica de festa al barri, li dóna una mica més d'alegria a aquesta situació.
    L'únic que faig aquests dies és parlar amb els meus amics a totes hores, a més veig moltes sèries, són una bona manera de desconnectar i entretenir.

    Yara Virac
    4t B ESO SG Barcelona

    ResponElimina
  20. Desi Oltra 4t ESO Bcn.

    El que estic fent aquest dies es veure series, pel·lícules, parlar amb els amics... Tot això, són una bona font per desconectar i, fer més amena aquesta situació que estem atrevessant.

    ResponElimina
  21. Pablo Bello 4t ESO A
    Aquests dies m'he estat entretinguent amb pel·licules, series de televisió, la companya de la meva mare, videojocs, llibres...

    ResponElimina
  22. Aquets dies he estat fent deures, veient series, fent esport, etc...

    ResponElimina
  23. Aquests dies els estic aprofitant el màxim possible, repaso, faig exercici, veig series... Ja que no podem sortir doncs faig el màxim esforç per fer coses productives a casa.

    ResponElimina
  24. Paula Gutierres escola 2 ESO B
    aquests dies son molt dificils.. i aprofito per acabar tots els deures i repassar i fer esport, estar mes en familia...

    ResponElimina
  25. Guiomar Palomeque 3rA ESO, Barcelona.

    Arribo una mica tard però vaig a compartir la meva resposta!
    Jo aquests dies els passo fent feina del col·legi i el meu temps lliure amb la guitarra, el saxo i el ukelele. Menys mal que tinc la música per distreure'm per què sinó no sé que faria!!

    ResponElimina
  26. Aquests dies hem d'aprofitar per passar més temps amb la família, retornar a fer activitats que havíem deixa't una mica abandonades, com llegir; descobrir noves activitats i hobbies, gaudir del que tenim i passar més temps amb nosaltres mateixos. Potser aquesta adversitat ens ajuda a veure coses que no sabíem que teníem.

    ResponElimina
  27. Sóc el Quim Medina de 1r ESO de Sant Adrià.

    Jo llegeixo un llibre.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies