Passa al contingut principal

Enfocar: De dos en dos


«Jesús va cridar els Dotze i començà a enviar-los de dos en dos. Ells se'n van anar i predicaven a la gent»

Pocs relats evangèlics ens descobreixen millor la intenció original de Jesús que aquest que ens presenta Jesús enviant els seus deixebles de dos en dos, sense sarró, diners ni túnica de recanvi.
Només cal un amic, un bastó i unes sandàlies per endinsar-se pels camins de la vida, anunciant a tothom aquest canvi que necessitem per descobrir el secret últim de la vida i el camí cap a la veritable felicitat.
Aquesta societat necessita descobrir que cal tornar a una vida senzilla i sòbria. No n’hi ha prou amb augmentar la producció i assolir un major nivell de vida. No n’hi ha prou guanyar sempre més, comprar més i més coses, gaudir de més benestar. Aquesta societat necessita com mai l’impacte d’homes i dones que sàpiguen viure amb poques coses, capaços de mostrar que la felicitat no està en acumular béns. Persones que ens recordin que no som rics quan posseïm moltes coses, sinó quan sabem gaudir-les amb senzillesa i compartir-les amb generositat. Els qui viuen una vida senzilla i una solidaritat generosa són els que millor prediquen avui la conversió que més necessita la nostra societat.

Comentaris