Passa al contingut principal

PERSONES: No tots els nostres herois i heroïnes porten capa

No tots els nostres herois i heroïnes porten capa 
D’heroïnes i herois n’hi ha molts i més a prop del que sembla. En aquests dies tan difícils, ells i elles no poden quedar-se a casa. Són al peu del canó, al costat dels qui ara necessiten més ajuda, donant la mà als malalts i als desvalguts. Treballen en els hospitals, a les residències de gent gran... Es diuen Clara, David, Anna, Sílvia, Carlos... Necessitem trobar-los, explicar-los, presentar-los amb nom i cognoms. Per saber que el seu esforç no és en va. Per saber que la seva lluita val la pena. Que molts es curaran perquè ells no els abandonaran. Per resistir necessitem heroïnes i herois, gent que està aquí, que s’espabilarà, que sortirà endavant. I sabeu què? Existeixen i per això els ho hem d'agrair. Aplaudint cada dia.(adaptado de. A.M. Piqué)
Us proposo que doneu a conèixer, al blog, a algú de la vostra família, amics o coneguts que mereixen el nostre agraïment en aquesta situació de pandèmia. Serveixi d'exemple: Clara, infermera a l'Hospital de Sant Pau. Barcelona

Comentaris

  1. Bon dia des de Vallirana!!!

    Jo a casa meva tinc dos exemples. Són un nebot i una neboda. El meu nebot, en Jose, treballa de Biotecnòleg al laboratori de l'Hospital de Sant Pau, a Barcelona. La meva neboda, Estrella, és metgessa a l'hospital de Manresa. Tots dos són, juntament amb els seus companys, exemples de sacrifici i esforç per lluitar contra aquest virus.
    Per ells, i per tots, ens quedem a casa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia sóc el Iker Acosta de 1r B d'ESO i sóc del col·legi sant gabriel.

      Per a mi un heroi o heroïna es alguna persona que ha fet alguna cosa molt important per mi. Com els meus pares, els amics... la meva vida esta plena de superherois i superheroïnes.

      Elimina
  2. Bon dia!!!
    Sóc Daniel Bentué del col·legi de Sant Adrià.
    A la meva tutoria trobo molts exemples d'herois i heroïnes, pares i mares que treballen a hospitals, a la distribució, a l'alimentació, a la producció de respiradors... també tenim molts exalumnes en la mateixa situació. Per ells i elles cada dia a les 20:00 obrim les nostres finestres per aplaudir.
    Per al meu fill i la meva filla és una celebració de donar gràcies i de germanor amb els nostres veïns i veïnes.

    Gràcies!!!

    ResponElimina
  3. Juan Pablo García Andrade 2nB ESO Sant Adrià
    Aquesta reflexió em fa pensar a mi que hi ha moltes persones que fan moltes coses bones i ajuden al món més del que pensem i també que hem d'apoyar-los per a que no es sentin sols i soles quan estan fent el treball tant bo que estan fent.

    ResponElimina
  4. Adela Justo SG Sant Adrià de Besòs
    Gràcies Eva Maria, infermera al Raval
    Gràcies Imma, infermera a Granollers
    Gràcies per la vostra tasca i la vostra entrega.

    ResponElimina
  5. Lluïsa Molinos, Sant Gabriel Bcn
    Bon dia des de Badalona,
    Sense dubte davant d'aquesta situació tan anòmala, la part positiva és sentir com el cor de molta gent batega amb força al so dels millors valors humans. Aquests són el model a seguir!
    Una abraçada a tots i totes.

    ResponElimina
  6. Clàudia Cervera 1r Eso A Sant Gabriel Ripollet
    La novia del meu tiet, es diu Eva i és infermera a l'hospital de Sant Pau a Barcelona.

    ResponElimina
  7. Gemma Justo SG Barcelona
    Les persones som així, reaccionem amb generositat en moments extraordinaris. Perquè dins nostre, ho sapiguem o no, Déu ha posat una meravella: el nostre cor.

    ResponElimina
  8. Arnau Bornay SG Sant Adrià 2n ESO B
    La meva tieta és una enfermera és diu Cristina de l'hospital de Granollers.
    Els hospitals estan fent unes feines excel·lents.

    ResponElimina
  9. Erik Cardona 1rA Sg Ripollet
    Quan no hi ha res de perill el món está molt mal gestionat, i quan hi ha alguna cosa, com ara el Coronavirus, tampoc está genial com ho gestionen. Però s'agraeix.

    ResponElimina
  10. Aquesta reflexió em fa pensar a mi que hi ha moltes persones que fan moltes coses bones i ajuden al món més del que pensem i també que hem d'apoyar-los per a que no es sentin sols i soles quan estan fent el treball tant bo que estan fent.

    Nayara Martinez 2n ESO A SG Ripollet

    ResponElimina
  11. Joanna Pérez Mateo 1r Eso Sant Adrià
    Jo no tienc ningun familiar proper metge, però si que se d'alguns que fan moltes coses per els seus pacients i ajuden a que els seus pacients i a les families a estar tranquils en aquests temps.
    I crec que totes les persones que estan practicament totes les hores del día ficats a un hospital cuidant de gent que no ha vist mai o no la coneix de res és mereixen tot.
    Aquests si que són uns herois i heroïnes.💪

    ResponElimina
  12. La meva tieta i el marit de la meva tieta són metges, tenen 2 fills de 5 i 3 anys, els meus cosins, estic molt preocupada per ells. Pero segur que sortim d'aquesta situació sene cap problema!!!

    ResponElimina
  13. Rosa Besora

    Agraeixo a la meva filla Anna, metgessa de Can Ruti i a tots els seus companys i companyes, la seva dedicació i sacrifici. Cada dia a les 20:00 surto al balcó i aplaudeixo tot el que puc per reconèixer la seva tasca i la de totes i tots que ens ajuden en aquesta situació excepcional.

    ResponElimina
  14. Sóc en Quim Medina de 1r ESO de Sant Adrià.

    Agraeixo la meva cosina que és metge i està fent un treball excepcional.

    ResponElimina
  15. Evelyn Herrera Torres 4t d'ESO A (Sant Gabriel Sant Adrià).
    Jo vull donar-li les gràcies i molta força i ànims a la meva cosina Marina, una noia de 20 anys. Ella treballa en les ambulàncies des de fa relativament poc temps i en la situació en la que estem actualment cada dia es lleva per lluitar amb el maligne virus juntament amb els seus companys. Quan tot va començar ella intentava ajudar als malalts que li arribaven de la millor manera possible, fins que un dia va haver-se de confinar a la seva habitació perquè li va pujar una mica de febre. Per sort es creu que no va estar afectada pel virus, malgrat que no es té molt clar perquè no li van fer cap test per comprovar-ho. Això de no haver-li fet el test ho veig molt malament (ja que com a heroïna sense capa que és considero que hauria de tenir el dret de fer-se’n un). Tot i això, la qüestió és que ara es troba bé i ha tornat a la "guerra" per veure si al final aconsegueixen acabar amb el COVID-19 i si això no es pot com a mínim que pugui salvar moltes vides més.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies