Passa al contingut principal

PERSONES: El Govern de Guatemala AGRAEIX la solidaritat i el suport de països amics


El govern del president Jimmy Morales ha agraït avui la solidaritat i el suport de països amics davant l'emergència que viu Guatemala després de l'erupció que va registrar diumenge passat el volcà de Foc.
"Guatemala agraeix als governs de Colòmbia, Equador, Estats Units d'Amèrica, El Salvador, Espanya, Hondures, Israel, Japó, Mèxic, República Dominicana, Taiwan, el suport que ja han començat a prestar a Guatemala, com l'assistència mèdica, queviures, roba, llits, catres, suport tècnic i professional entre altres entrades", va dir el Govern en un comunicat.
"Guatemala agraeix profundament a les organitzacions internacionals i nacionals que s'han sumat a l'atenció de l'emergència, entitats com la Creu Roja, CARE Internacional, CARITAS, que es troben donant suport directament a la zona d'emergència i els albergs habilitats", ha puntualitzat.
Així mateix, s'agraeix als ciutadans individuals de diversos països, grups de migrants guatemalencs i d'altres països que es troben recollint queviures i fons per a ser enviats a Guatemala.

Avui recordem, llegint l'agraïment mostrat pel govern de Guatemala, a totes les persones que no van poder escapar de la lava del Volcà de Foc i a tots aquells que ho han perdut tot. Que l'exemple solidari dels països s'encomani i les persones puguin sentir-se protegides i ateses tot i la tristesa dels esdeveniments.


Comentaris