Passa al contingut principal

WITHIN me: Deixar-lo marxar

Explicar abans de l'activitat: No hi ha força més gran i transformadora de saber estimar. En l'amor s'evapora el judici, l'exigència i el condicionament. El judici s'assenta en el dubte, la sospita i la por. L'amor es construeix des de la llibertat, la certesa i la confiança.
Deixar-lo marxar
En la dinàmica del dia d'avui utilitzarem la respiració per deixar anar judicis. En primer lloc, ens col·locarem en una posició de relaxació, asseguts. Un cop així tancarem els ulls i respirarem amb la intenció de deixar anar en cada exhalació alguna de les nostres opinions sobre algú. Per a això, primer anomenarem interiorment la persona, després direm una cosa que opinem d'ella, i respirarem el judici, deixant-lo anar. Repetirem el procés amb diverses persones o amb la mateixa persona.
B.I. Josean Manzanos


Comentaris

  1. Soc la Maria Salvat del col·legi Sant Gabriel de Sant Adriè del Besòs
    La reflexió està bastant bé.
    A mi m'agraden més les de relaxació

    ResponElimina
  2. Sóc el Youssef Bakali del colegi Sant Gabriel, la reflexió es molt útil per començar el dia i ens ensenya coses molt bones.

    ResponElimina
  3. És un gran consell per poder desahogarse d'alguna persona.

    ResponElimina
  4. A mi m' ha semblat molt util la reflexio per començar el dia ¡.

    ResponElimina
  5. M'ha semblat molt interesant, aixo et motiva a l'hora de començar les classes, m'agradaria més reflexions com aquesta.

    ResponElimina
  6. Soc la Carla, del Sant Gabriel de Barcelona.
    Jo crec que la relaxació va molt bé per al nostre organisme , ja que tant estres no es bo.
    Això de dir el que penses d'una persona interiorment potser t'adones de tota la gent que t'envolta i t'estima.

    ResponElimina
  7. M'ha agradat la reflecció m'ha agradat però la activitat final no m'ha funcionat.

    ResponElimina
  8. Sóc la Xènia Santín del col.legi Sant Gabriel de Sant Adrià del Besòs. I la meva opinio sobre la és reflexió que ha estat força bé i m'agradat molt el missatge que ha transmès i ha sigut molt relaxant
    aquest 5 min de reflexió.

    ResponElimina
  9. Hi ha vegades que creiem que coneixem molt bé a alguna persona però es totalment el contrari i quan coneixem a una persona ens deixem portar per una primera impresió i la jutgem per això.

    ResponElimina

  10. Hi ha cops que nosaltres mateixos sense coneixer a l'altre persona la jutgem i ens deixem anar per una primera impresió i no sempre acertem. Per aixo crec que hauriemd'intentar no jutjar a les persones i intentar profunditzar més en el seu interior i un cop ja hagim vist com es aquesta persona interiorment i segurament ens emportarem una sorpresa.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies