Passa al contingut principal

WITHIN me: Un silenci submergit


Un silenci submergit
En el dia d'avui, anem a percebre el silenci a través de l'observació d'alguna cosa que ens mostri de forma molt evident com en el silenci hi ha una forma d'existència totalment interconnectada. Per a això viurem l'experiència d'observar la vida submarina a través d'un vídeo a internet. Observarem com sota l'aigua tot és silenci i, alhora, tot està en completa harmonia. Cap dels éssers que habiten al mar s'entorpeixen uns als altres i, a més, ens transmeten una gran bonança. Passarem uns minuts observant i, al final, comentarem aquells detalls que ens han estat reveladors (formes, colors, moviments, relacions).
  Vídeo https://youtu.be/IVHooyTdRrg Durada 4:15
Comentaris

 1. este vídeo me ha tranquilizado y relajado

  ResponElimina
 2. es molt relaxant el video d'avui perque perque els peixos hem relaxen

  ResponElimina
 3. M´agradat molt el video perquè m´ha relaxat molt

  ResponElimina
 4. Bona reflexió, però m 'estressa la música...

  ResponElimina
 5. Hem apres que tots els peixos de diferents especies s'ajuden

  ResponElimina
 6. Tots els animals marins s'ajuden entre sí encara que siguin diferents.

  ResponElimina
 7. Hem transmet tranquilitat

  ResponElimina
 8. No me ha gustado, es muy aburrido y no me ha tranquilizado

  ResponElimina
 9. Aquesta reflexió no m'ha agradat perquè amb posa nerviosa, però els peixos eren molt bonics
  BON DIA:)

  ResponElimina
 10. A mi aquests sorolls m'estressen en comptes de relaxar-me.

  ResponElimina
 11. No lo comparto pero lo respeto

  Aceptable

  PD: Bonitos los peces


  Maikel busto

  ResponElimina
 12. Aquest vídeo m'ha semblat molt tranquil i bonic

  ResponElimina
 13. molt bonic els peixos , els corals ...

  ResponElimina
 14. No se ni jo el que he vist :V


  PD: Molt bonics els peixos

  ResponElimina
 15. El video es molt bonic, tranquil i relaxant

  ResponElimina
 16. A mi m´ha semblat que sota del mar hi ha molt de silenci i es una manera de relaxarse .

  ResponElimina
 17. M'ha semblat un video molt relaxant i una bona manera de començar el dia.

  ResponElimina
 18. Molt bonic i relaxant per alguns.

  ResponElimina
 19. GERARD ROMÁN 3ESO SGBCN30 de maig del 2019, a les 8:23

  Jo crec que el silenci no es pot lograr, perque hi haurá alguna cosa fent soroll, pero aixo no diu que no puguis concentrarte I deixar de pensar en coses insignificants.

  ResponElimina
 20. Genis 3rA, M'ha agradat la reflexió, el vídeo ha estat interessant ja que és el primer vídeo 4k al fons marí. Respecte l'estat del meu cos, no m'ha tranquilitzat molt però les vistes eren boniques.

  ResponElimina
 21. Alexandra 3A ESO SG BCN30 de maig del 2019, a les 8:26

  És molt díficil seguir un video sense so ni res que em cridi l'atenció per poder concentrar-me i només pensar en això. És impossible pensar en una sola cosa, i encara més no pensar en res.

  ResponElimina
 22. Me ha gustado el vídeo y me ha dado que pensar sobre el silencio. Yo creo que el silencio no existe, es muy poco probable conseguir que no haya ningún ruido, ya que cuando hay algo de silencio puedes escuchar tu respiración y eso ya es un sonido. Así que en conclusión el silencio no existe, siempre hay algo.

  ResponElimina
 23. LAIA GARCÍA 3ESO SG BCN30 de maig del 2019, a les 8:26

  Jo crec que és una bona manera de començar el dia, ja que relaxa una mica el fet de no escoltar res. M'han agradat molt les imatges.

  ResponElimina
 24. Aquesta reflexió intenta explicar que no pots relaxar-te o deixar la ment completament en blanc, quan hi han interferències al teu voltant que capten la teva atenció.

  ResponElimina
 25. El silenci és una cosa que nosaltres molt aviat no podrem saber i només escoltarem soroll a la ciutat, pels cotxes, les persones parlant, mòbils.
  Però si busques un lloc on anar com al camp, a la muntanya o al bosc podràs escoltar el soroll més inaccessible: el Silenci...

  ResponElimina
 26. Avui día desconectar es molt dificil, arribar a no pensar res, a sentir tranquilitat... Quan intentas no pensar hi ha moltes coses que et poses a donar-li voltes. Es molt difícil arribar al silenci, sempre hi haurà un soroll que ho trenqui.

  ResponElimina
 27. El silenci interior és una bona manera per desconnectar del món

  ResponElimina
 28. Como el video no tiene sonido, me cuesta relajarme, ya que la música (o simples sonidos suaves) es muy importante en la relajación. La fauna marina era muy extensa y colorida, y me ha gustado.

  ResponElimina
 29. Crec que el silenci existeix en nosaltres, però a la mateixa vegada no som capaços d'escoltar-lo. Ja que casi sempre estem envoltats de coses o moments que no paren de repetir-se al nostre cervell. Estaria bé aquest moment de silenci per tothom, una estona de relax amb cap pensament al cap i escoltant el silenci.

  ResponElimina
 30. Estem en arribant a un limit que no podem veure 2 minuts uns peixos sense deixar de pensar en altres coses, gràcies a les noves tecnologies i a la radiació d'aquestes cada vegada ens costa més concentrar-nos y només estar pensant en una cosa.

  ResponElimina
 31. Michelle Asuart 1r ESO B Ripollet30 de maig del 2019, a les 8:28

  Els peixos m'han cridat molt l'atenció amb aquests colors tan cridaners i lluminosos, la cançó no era molt relaxant, però no ha estat malament.

  ResponElimina
 32. Aquest video intenta expressar que podis posar la ment en banc, intenta que et relaxis...

  ResponElimina
 33. Aquesta reflexió a sigut molt diferent a la resta ja que han sigut 4 minuts sense so i ha sigut molt estrany per que no hem aguantat gaire be tots mirant tota l'estona la pantalla. Despres hem parlat sobre el silenci i m'he fixat que ens costa molt desconnectar

  ResponElimina
 34. Meritxell Alcaraz 3rA ESO Sant Gabriel Barcelona30 de maig del 2019, a les 8:32

  Crec que el silenci no existeix perquè encara que no hi hagin sons a l'exterior sempre escoltem els nostres pensaments i la nostra veu interior. No m'agrada aquest vídeo perque no he pogut relaxar-me ni tranquilizar-me, pero es pot veure que al ocea marí no hi han sons ni sorolls.

  ResponElimina
 35. Sofia Nakonechn 3A SG Barcelona30 de maig del 2019, a les 8:33

  M'agrada aquest vídeo, ja que pots desconectarte i relaxarte una mica. I jo crec que a vegades tots hem de estar en silenci i escoltar a nosaltres mateixos.

  ResponElimina
 36. Paula García, 3r ESO, Barcelona30 de maig del 2019, a les 8:34

  Aquesta reflexió té com a conclusió, que és impossible desconnectar de tot el que ens envolta. I més quan hi ha interferències. Mai es pot desconnectar del tot.

  ResponElimina
 37. Me encanta la fauna marina, así que este vídeo me ha gustado

  Por cierto, ¿Os habéis fijado que es un acuario?

  Sant Gabriel Viladecans

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies