Passa al contingut principal

VEURE: Existeix Déu?


VEURE: Existeix Déu?
Tots ens hem fet alguna vegada aquesta pregunta. I en aquest moment ens apareixen moltes preguntes i dubtes de difícil resposta. Creure en Déu i en la ciència és compatible ? Tenim com a cristians de renunciar a la nostra raó? Déu ens pot ajudar a respondre a aquests dubtes? Descobrim aleshores que l'important és buscar, que el nostre Déu convida a iniciar-nos en el camí de la fe. Ens promet que sempre estarà amb nosaltres, i que abans o després, d'una o altra manera ... el descobrirem. @pastoralsj


Comentaris

  1. Jo no crec en déu, però desprès d'aquest vídeo m'ha fet pensar si existeix els déus.

    ResponElimina
  2. per als que creuen en déu per a ells existeixin i per per als que creuen en alá per a ells també existeixen.

    ResponElimina
  3. Aarón Galera Sg Barcelona:

    Jo no crec ni deixo de creure perquè només crec en el que veig, però allà a dalt hi ha alguna cosa anomena'l Deu o energia pero una cosa hi ha. Sempre creiem en alguna cosa a la que hem d'aferrar-nos en moments complicats, bàsicament, encara que no existeixi Deu alguna cosa hi haurà perquè és molt egoista dir que no hi ha res.

    ResponElimina
  4. Sant Gabriel de Barcelona - 2n ESO

    Aquest video ens ha demostrat que, encara que utilitzem la ciència, no es pot demostrar si Déu existeix o no. Encara que la ciència no ho pugui demostrar científicament, aixó no vol dir que Déu no existeixi.

    ResponElimina
  5. Marta Olmo García- 2A-ESO SG BCN6 de juny del 2019, a les 8:31

    Jo, personalment no soc religiosa però crec i confio plenament en la ciència. Si que és veritat que de vegades m'he preguntat si existeix Déu o si altres religions tenen sentit per a mi.
    Crec que de vegades tothom necessita saber o creure que hi ha una força superior que ens guia o ajuda.
    Sincerament no crec que es pugui ser religiós i creure en la ciència.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies