Passa al contingut principal

PERSONES: Penso, després actuo. Roger i Jordi

Penso, després actuo. Roger i Jordi
Una bobina acaba sent una taula, un palet es transforma en una cadira ... "L'estoc" ofereix una nova vida a materials rebutjats, una segona oportunitat a objectes oblidats. Aquesta empresa impulsada pels germans Mayals aposta per l'economia circular en la fabricació de mobles utilitzant també el talent de persones amb capacitats diferents.
Passa amb els materials i passa amb les persones. Moltes vegades, hi ha capacitats que no s'aprecien, que mai es posen en valor, que algú va apartar cap a un costat. Aquesta és precisament l'altra pota del projecte de “L'estoc”: aquí els mobles tenen una nova vida de la mà de persones amb diversitat intel·lectual o, com expliquen ells, "persones amb capacitats diferents". Persones per a les quals no sempre va ser fàcil que el món entengués les seves capacitats. A "L'estoc" la filosofia és trobar alternatives per recuperar la capacitat de tornar a començar. És empoderar i dir Tu sí pots.

Veure el vídeo https://youtu.be/ASQRxqZuKDc

Comentaris

  1. Alumnes 4tA ESO Sant Adrià27 de setembre del 2019, a les 8:31

    És una bona idea perquè dia a dia ens carreguem el món i d'aquesta manera allarguem la vida dels productes que fem servir. I també se'ls dóna una segona oportunitat a persones que els hi costa trobar feina o tenir un paper al món laboral.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies