Passa al contingut principal

WITHIN me: Descobreix dins teu a qui tant t’estima


Descobreix dins teu a qui tant t’estima
Comencem relaxant-nos i centrant-nos en el present a través de la consciència corporal i la respiració.
-Un cop tranquil i relaxat, ves prenent consciència que en el teu interior hi ha la presència d'una realitat infinitament amorosa, bondadosa, lluminosa ... Una Presència que, estant en tu, no ets tu; estant en tu, està més enllà de tu. Una realitat amb la que et pots relacionar, a qui pots parlar. Aquesta Presència és l'Esperit de Jesús que habita en tu.
-Pensa en una frase o paraula curta que li vulguis dirigir. Per exemple: "Omple’m de pau", o "Abraça'm amb el teu Amor", o "Tu ets la meva llum".
-Concentrat en la respiració, sent, com cada vegada que respires, aquesta Presència de l'Esperit t'inunda i omple tot el pensament de pau, quietud, amor, confiança ...
-Ara, cada vegada que inspiris i expiris, ves repetint molt lentament la frase o paraula que has triat. Per exemple: "Omple’m", (a l'inspirar), "de llum", (a l'expirar).
- Vés repetint aquesta mateixa frase tot el temps combinant-la amb la respiració.
-Si t’envaeixen altres pensaments o distraccions, no et resisteixis, deixa'ls passar i torna sempre de nou a la teva frase.
-Queda't ara en aquest Silenci i en aquesta consciència durant uns minuts.
M. Galcerán

Silent Night Instrumental piano https://youtu.be/Ue-xKeg1Quc

Comentaris

  1. Eduard Fuster Trias 1r ESO B

    Tothom hauria de tenir una petita estona per reflexionar.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies