Passa al contingut principal

PREGAcine: Quaresma - un viatge inesperat ... AMB TU

Quaresma - un viatge inesperat ... AMB TU
Aquesta Quaresma ens presenta la més gran pel·lícula eternament explicada. Les grans històries, i amb elles els grans finals, sempre tenen un inici, un camí previ, que permeten als personatges madurar, presentar-se als altres... Això és la Quaresma: una història inesperada, la nostra, on mai, mai!, estem sols. Déu està amb nosaltres, AMB TU.
"Silenci, estem rodant ... La més gran pel·lícula eternament explicada" ens guiarà en el nostre camí de Quaresma. Ens acostarà a la vida, mort i resurrecció de Jesús i se'ns convidarà a la transformació, que consisteix en donar un gir a la nostra vida. Hem utilitzat l'argot cinematogràfic (en anglès), per allò de "la màgia del cinema". Perquè el cinema sol agradar-nos, sobretot quan la pel·lícula que veiem ens fa reflexionar d'alguna manera, quan ens fa canviar encara que sigui la percepció sobre alguna cosa, per petita que sigui. El fascinant és que a través de les pel·lícules, si són bones, es descobreix, una i altra vegada, la força dels relats per fer una radiografia de l'ésser humà. Vet aquí la seva capacitat d'atracció.


Comentaris

  1. Mario Castro 1rESO SGViladecans27 de febrer del 2020, a les 8:15

    Estic esperant amb candeletes que surti aquesta pel·lícula!

    ResponElimina
  2. Classe de 2nB ESO C.Socials Ripollet27 de febrer del 2020, a les 8:18

    #quaresma. La quaresma ens fa reflexionar sobre quin camí de vida escollim. Per això proposem crear el #quaresma per anar-nos explicant allò que fem durant aquest temps.

    ResponElimina
  3. Martí Gómez Viladecans27 de febrer del 2020, a les 8:19

    Es una bona explicacio del que es realment la Quaresma perque a la Quaresma mai estem sols i pasen coses inesperades bona reflexió

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies