Passa al contingut principal

WITHIN me: Veure per decidir millor

Veure per decidir millor
Avui farem l'exercici d'imaginar quin tipus de vida visualitzes en el teu futur pròxim. Això pot obligar-te a contestar les grans preguntes a les que hem de fer front abans o després.
Tanca els ulls i obre la teva ment. Què estaràs fent d’aquí a cinc anys? No és una pregunta genèrica, t'ho pregunto completament de debò. El 17 de febrer de 2025, pensa què estaràs fent just aquest dia a aquesta mateixa hora. Explica’m què veus. Tornem a la pregunta d'abans. Cinc anys des d'ara, aquest és el pla, pensa, qui ets? Què estàs fent? T'has canviat de casa? Segueixes en el mateix col·legi? Segueix mirant. Com és la teva imatge, la teva roba, el teu cabell? Posa't davant el mirall -el mirall del 2025, no el d’ara-, i digues-me, què veus? T'agrada el que veus, et sents còmode/a?...
Tracteu de visualitzar on us veieu d’aquí cinc anys i poseu la ment al servei dels vostres objectius. Sigueu específics, penseu en la vida que voleu aconseguir, i construiu-la. Sigueu ambiciosos. Només en les vostres mans està el aconseguir-ho.

Comentaris

  1. Carlos Ruiz 3rB Sant Adrià
    Yo dins d'aquí a cinc anys em veig en un pis de lloger independitzat en aquestes hores poder estar dormint i tenir un treball de tardes.

    ResponElimina
  2. Ariadna manquez sant gabriel sant adria.
    m'imagino a la meva casa actual, fen un cile, amb un nou gos y anant de festes amb les meves amigues y noves amigues.

    ResponElimina
  3. Lian Nadal Col·legi Sant Gabriel de Sant Adria 3'A ESO

    Jo penso que estaré en la meva casa de lloguer hi trabajant amb el meu pare.

    ResponElimina
  4. Irene Domínguez 4ESO A Sant Gabriel Ripollet17 de febrer del 2020, a les 8:16

    La reflexió d'avui m'ha semblat molt interesant ja que pregunta sobre el nosre futur com serem on estarém m'ha semblat molt interesant i de pensar sobre nosaltres i el nostre futur.

    ResponElimina
  5. Pedro Reyes 3-B ESO Col·legi Sant Gabriel Sant Adrià

    M'imagino jo vivint a casa dels meus pares, acabant d'estudiar el cicle d'informatica amb un treball no estable unicament temporal anant de festa tots el divendres amb els amics

    ResponElimina
  6. De aquí cinc anys, sincerament, no em visualitzo en ningun col·legi, tampoc sé quines amistats hi conservaré, si les del col·legi o alhuna feina. Espero ser feliç sigui on sigui i difrutar d'alló el que faig

    ResponElimina
  7. Josep Inglavaga 4t Eso A SGRipollet17 de febrer del 2020, a les 8:18

    M'imagino en un habitatge diferent, estudiant, mentre que el meu gos es amb mi i m'estiré tot el dia estudiant per poder tenir un futur millor.

    ResponElimina
  8. Pere Lozano Sant Gabriel Sant Adria
    Jo crec que d' aquí 5 anys viure a casa dels meus pares sense treballar fen un cicle.

    ResponElimina
  9. Irene Domínguez 4ESO A Sant Gabriel Ripollet17 de febrer del 2020, a les 8:18

    Yo dins de 5 anys em veig estudiant i treballant en algun restaurant o algun treball semblat i en un pis que pugui pagar.

    ResponElimina
  10. No tinc molt clar com estarè d'aqui a cinc anys, crec que viure en un pis de lloger, no molt lluny de la meva familia, estudiant i treballant

    ResponElimina
  11. no se on podre estar d'aquí a cinc anys, la vida pot donar moltes voltes i pot canviar molt. et poden passar moltes coses que mai pensaries.

    ResponElimina
  12. Jhoel Arauco 3r B D'eso de sant adria del besós de sant gabriel: Yo Me veig en una casa que esta pleta de projectes fulls idees maravilloses que vaig a tenir , treballare en una officina administran l'empresa i programan els modelos per l'empresa de videojocs i ven com es aquesta empresa on traballo per pensar idees en la meva empresa proximament per tenir clar com vull que fosi la meva empresa i com vull de que tipu Tindre que fer un molt gran esforç no rendirme mai aunque caigui yo en aixacare.

    ResponElimina
  13. Laia Martínez Miquel 4TA ESO17 de febrer del 2020, a les 8:19

    Dins d'aqui 5 anys em veig estudiant a la universitat una carrera que hem pleni molt . Moltes vegades la vida dona girs inesperats que no es poden predecir , aixi doncs no podem predecir el nostre futur .

    ResponElimina
  14. Meylan Baeza de 3rB de l'escola Sant Gabriel de Sant Adria, jo m'imaginava conduint un cotxe cap a la universitat i vivint sola en una casa petita. No se si aquest s'acaba així però aquesta és la idea que tinc sobre mi m'agrada i espero acabar així.

    ResponElimina
  15. Pol Romero 4tA Sant Gabriel Ripollet17 de febrer del 2020, a les 8:20

    Amb aquesta reflexió he pogut imaginar totes les meves possibilitats i oportunitats que tinc a la vida, m'ha servit per reflexionar i pensar sobre el que vull ser i com ho penso fer, ara estic més decidit en la vida.

    ResponElimina
  16. Jan Periago Col·legi Sant Gabriel de Sant Adria
    Jo crec que d'aqui 5 anys encare viure en casa dels meus pares i traballan i fen un cicle

    ResponElimina
  17. Jo dintre de cinc anys em veig estudiant una carrera. Enacara viure amb els meus pares i la meva germana. No se quines amistats tindre o si conservare algunes de l'escola.

    ResponElimina
  18. Anna Ruiz Moreno SGRipollet 4tA17 de febrer del 2020, a les 8:20

    Crec que el que ens recomana aquesta reflexió és una bona idea, sobretot si no tens clar què fer en el futur. Però també hem de tenir en compte que sempre n'hi ha imprevistos que poden canviar radicalment el nostre pla, i més en cinc anys, ja que és bastant temps. A més a més, encara que crec que és una bona idea pensar en la nostra vida futura, de vegades també és bo deixar-nos anar i no donir-li moltes voltes al nostre cap.

    Personalment, a mi d'aquí cinc anys m'agradaria haver acabat la carrera de criminologia i estar en una comissaria de policía treballant amb el meu equip.

    ResponElimina
  19. Alejandro Camarillo Ceballo Sant Gabriel Ripollet 4tA17 de febrer del 2020, a les 8:20

    Yo d'aqui a cinc anys estaré estudiant a l'extranger, vivint amb els altres estudiants i amb novia britànica. Al acabar l'any trabajaré d'enginyer a Barcelona. Donaré una part de diners a ONG.

    ResponElimina
  20. jo dintre de 5 anys estaré estudiant en una universitat, independitzada i vivint en un pis sola.

    ResponElimina
  21. Jo d'aquí 5 anys estaré a la universitat treient-me la meva carrera vivint en la mateixa casa que ara etc i seguir fent lo mateix que ara; sortir amb els meus amics

    ResponElimina
  22. Jo dins d'aquí 5 anys em veig en un pis de lloger compartit amb la meva millor amiga,tenint una nova mascota,estudiant a la universitat de Barcelona i tenint un treball de tarda.
    Fent vida d'universitaria i pasant-ho bé amb el companys i companyes,amics i amigues de l'entorn.

    ResponElimina
  23. La reflexió d'avui m'ha semblat molt interesant ja que et fa pensar i relexionar sobre el futur. Jo dintre de cinc anys em veig estudiant la carrera que m'agrada per poder traballar d'allò en un futur pròxim. Aconseguint els meus reptes sense llençar la tovallola mai, tot i els obstacles que hi hagin en el camí. Em veig coneixent gent nova i guardant amistats velles. Estudiant i treballant.

    ResponElimina
  24. Adrià Rasero Alcalá 4A RIPOLLET17 de febrer del 2020, a les 8:22

    En cinc anys em veure estudiant una carrera i vivint amb els meus pares i anant de festa i quedant amb els meus amics ja siguin nous o amics de tota la vida.

    ResponElimina
  25. Alejandro Rasero sg ripollet17 de febrer del 2020, a les 8:22

    d'aqui a 5 anys em veig per la part fisica amb barba, bigoti i una mica mes alt, mentre que per la part em puc veure treballant en practiques, i pot ser que estudiant al mateix temps, segur que amb un altre pensament que el que tinc ara mateix, pero mai treballant a jornada completa tant jove, al menys fins als 22 no

    ResponElimina
    Respostes
    1. DAVID R TORRES RODRÍGUEZ18 de febrer del 2020, a les 11:56

      EN 5 ANYS EM VEURE ESTUDIANT UNA CARRERA I VIVINT AMB ELS MEUS PARES I ANANT DE FESTA I QUEDANT AMB ELS MEUS AMICS JA SIGUI NOU O VELLS

      Elimina
  26. Adolfo Gonzalez Garcia 4t17 de febrer del 2020, a les 8:23

    En 5 anys no sé com en visualitzo, suposo que seguiré vivint amb els meus pares i seguiré estudiant per algun treball.

    ResponElimina
  27. No se ven be on etstare d'aqui 5 anys, perque pasan moltes coses i mai saps el desti ... Peró espero estar en un pis compartit amb les meves amigues i estudiangt algo que reralment m'agrada.

    ResponElimina
  28. d'aqui 5 anys em veig molt feliç amb el meu porquet visquen sola a una casa

    ResponElimina
  29. Aquesta reflexió m'ha ajudat a aclarar sobre el meu futur, m'ha ensenyat que sense ambició no s'aconsegueix res

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies