Passa al contingut principal

CONTEMPLAR: Canvia’l, atreveix-te

Canvia’l, atreveix-te
Amplia la imatge i comenta la frase de Greta Thunberg:
"Estic protestant sobre el canvi climàtic perquè a ningú sembla importar-li el que està passant. Ningú sembla estar fent res ".
Què puc fer jo? Què podem fer junts? Pensa i actua "glocalmente" (pensa en global i actua localment).

Comentaris

 1. Yeray Lorenzo, 4t ESO BCN.

  La frase es refereix a que si no dones un pas endevant no pots canviar res. Per poder canviar-ho has de estar implicat.

  ResponElimina
 2. Sóc la Mª José Rives, de sant Gabriel Barcelona

  Hem de ser capaços de canviar tot allò que suposa un mal per a la humanitat, per al món. També hem de trencar amb els prejudicis de qualsevol tipus...són inadmissibles!!Estimem i respectem els altres, i el món!!!

  ResponElimina
 3. Soy Paula Lupión de 4rt SGBCN estamos dejando al mundo de lado no pensamos en él ni en su futuro, solo pensamos en gastar dinero para poder tener muchos caprichos que después no son útiles, tendríamos que ponernos todos juntos para poder resolver esto, porque en comunidad, en grupos mayores es todo más fácil, y este tema se podría resolver o intentar disminuir la contaminación.

  ResponElimina
 4. Carla Vargas, Barcelona, 4A ESO

  Pienso que nosotros podemos hacer más de lo que imaginamos. En esta pandemia han pasado cosas horribles, pero hemos comprobado que dejando de realizar muchas actividades el mundo mejora muchísimo.

  ResponElimina
 5. SGBARCELONA
  Tota la raó. Estem embrutant i destrossant el planeta i molta gent no és capaç de veure-ho, no és capaç de mirar cap enrere i donar-se conté. Els diners no faran un planeta nou. CUIDEM-HO només tenim un.

  ResponElimina
 6. Hem de deixar de destruir el planeta, perque si per la quarentena no hem contaminat massa, ara hem de continuar igual.

  ResponElimina
 7. Sant Gabriel de Barcelona.
  La paraula "glocalmente" m'ha cridat l'atenció i crec que té tota la raó: si volem canviar alguna cosa global hem de començar pel que tenim més a prop.

  ResponElimina
 8. Aitana Riaza 4tB ESO Sant Gabriel Barcelona

  Vivim en una constant presa de decisions...però ei! Quan ens diuen si ens atrevim a fer un canvi significatiu (que aquest comporta arriscar-nos o donar tot el que som) llavors sembla que inmediatament sigui més fàcil i còmode retirar-nos, sense saber realment que ens hagués pogut aportar aquell canvi o com haguessim pogut crèixer i millorar com a persones... A ningú li agrada sortir de la Zona de Confort, ho veiem només per valents o confiats, però...tothom és conscient de que som igual de valents que els que tenim en ment i han estat en una situació semblant? Només ens queda fer el pas i descobrir que hi ha més enllà.

  ResponElimina
 9. Albert Chacón 4rB ESO Sant Gabriel BCN

  La gente no es consciente de que provoca la contaminación como un efecto domino porque no piensan en el futuro si no vivir el maximo el presente de la mejor manera possible. El dinero mueve a las personas, las fabricas proveen objectos a cambio de dinero, los trabajadores gana dinero para gastarlo en lo que ofrece otro. Es un ciclo donde si no se recicla toda la basura continua que fabricamos se acumula y perdemos materiales hasta su fin.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies