Passa al contingut principal

El REPTE: Donem la volta al sistema: #REinventa_

Donem la volta al sistema: #REinventa_
Greenpeace llança una proposta per fer front a la crisi, un veritable Green New Deal, que abordi reformes d'important calat que estabilitzin l'economia, impedeixin la pèrdua massiva de llocs de treball, l'increment de les desigualtats socials i de la pobresa i suposin un ferm impuls per lluitar contra l'emergència climàtica i la pèrdua de biodiversitat. Pots descarregar el document a:
https://es.greenpeace.org/es/sala-de-prensa/documentos/darle-la-vuelta-al-sistema/

Avui és el Dia de lluita contra la desertificació i la sequera

Déu, et dono gràcies per aquesta casa, que alhora és Mare. Et demano que ens ajudis a valorar-la i a cuidar-la. Ella és qui ens dóna la vida. Cada fulla, cada arbre, cada bosc, cada prat, cada riu, mar i oceà, són la llar i són bellesa, són la nostra energia i la nostra força. Cadascun dels animals que habita aquí és germà i és company. Cada vegada que respirem, que sentim el sol i la pluja en la nostra pell, i l'olor de la terra mullada, d'alguna manera sento la teva presència. Nosaltres som una part de la Terra, i ella és una part de nosaltres, que és d'on emergim. És important que no oblidem això. Déu no està en la naturalesa, Déu és la naturalesa, i, si saps on mirar, el trobaràs.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies