Passa al contingut principal

Servir: Ser missioner/a

Ser missioner/a avui

https://youtu.be/CvynCGT_s9U 

Aquesta setmana us proposem un altre projecte de servei. Li direm "Projecte Suport", que consisteix a donar atenció i acompanyament a companys de classe que tinguin problemes acadèmics. Ara em direu que això ja ho feu habitualment amb els vostres compis. Que us ajudeu en els treballs i us passeu els apunts.

Però, en realitat, us demanem una mica més: acostar-vos a qui realment estigui costant molt l’aprenentatge en qualsevol àmbit i no pertanyen al vostre cercle d'amistats, per brindar-los el vostre suport i seguiment. Sí, volem que aquella persona que tens ara en ment, en la que mai et fixes, pugui sentir-se recolzada per tu, que durant el curs sàpiga que compta amb tu en el camí. En això rau la missió i per això podem sentir-nos missioners avui dia, en el nostre entorn.

Comentaris

 1. Pol Hurtado 3r ESO Col•legi Sant Gabriel de Barcelona
  El text té molta raó ja que és veritat que ens ajudem entre nosaltres i ens passem apunts i tot, però també hem de pensar en la gent que té dificultats acadèmiques i que si els ajudem ens ho agrairan i serà molt més fàcil per ells.

  ResponElimina
 2. paul b
  yo me ofrezco a ayudar a quien sea,me gusta ver la sonrisa en los rostros de la gente

  ResponElimina
 3. Pablo Fernandez Vega 2n ESO Sg Ripollet
  El text té molta raó ja que és veritat que ens ajudem entre nosaltres i ens passem apunts i tot, però també hem de pensar en la gent que té problemas academics i que si els ajudem ens ho agrairan, serà molt més fàcil per ells.

  ResponElimina
 4. Marc Cabeza 2n A sg Ripollet, Religió:
  Esa una reflexió que ens ajuda entre nosaltres , i també hem de pensar en la gent que té dificultats acadèmiques i que si els ajudem ens ho agrairan i serà molt més fàcil per ells.

  ResponElimina
 5. Javier Ortega 2n A
  El text té molta raó ja que és veritat que ens ajudem entre nosaltres i ens passem apunts i tot

  ResponElimina
 6. Arnau Recio Rabal 2n ESO Ripollet Religió
  Crec que el text te una importància molt gran, per qué es veritat que sempre ens ajudem, ens passem apunts etc...
  Però en la mayoria d'altres persones que tenen dificultats acadèmiques, quasi mai els ajudem.
  Llavors jo crec que també hauriem d'ajudar a part dels nostres millors amics, als que tenen dificultats.

  ResponElimina
 7. Martí Villegas 2A Sant Gabriel de Ripollet
  Penso que ajudar a la gent amb problemes academics, problemes extraescolars, problemes de relacions... Hauriem de començar ha integrar-ho a la nostra vida i que l'ajudar als altres sigui una cosa normal.

  ResponElimina
 8. Gisela Conesa 2n A ESO Sant Gabriel Ripollet
  El text té raó ja que sempre ens passem els apunts pero no ens possem a explicarlis que significa.

  ResponElimina
 9. Xuan Hao 4t ESO Sg Barcelona.
  Si ajudes, t'ajuden.

  ResponElimina
 10. Alberto García 2n ESO A Sant Gabriel Ripollet.
  Jo crec que hauríem d'ajudar a la gent amb dificultats academiques, ja que aquella persona en un futur també tindrà aquests problemes, en canvi les persones normals no las tindràn en un futur.

  ResponElimina
 11. Carla Palau Rodríguez - 2n ESO A - Sant Gabriel Ripollet
  Tots ajudem a qui ho necesita amb els estudis, però hauriem de fixar-nos més en ajudar a la gent que li costa més estar en un grup d'amics.

  ResponElimina
 12. Érika Calderón Ortega 2n ESO sg ripollet
  Es molt important ajudar als demes ya que hi ha gent amb mes problemes que nosaltres a les que lis costa molt mes integrarse o relacionarse amb la gent, a aquestes persones les hem d'ajudar per que puguin tindre una millor experiencia a tot es que es proposin.

  ResponElimina
 13. Sara Villamayor López 4rt ESO SG BCN

  Qui és feliç, fa feliç als altres. És molt fàcil treure un somriure als altres quan tu ets feliç.

  ResponElimina
 14. Iria Muñoz Gonzalez 2n ESO Ripollet
  El text té molta raó ja que és veritat que ens ajudem entre nosaltres i ens passem apunts i tot, pero mai pensem en ayudar al que realment tenen dificultats greus

  ResponElimina
 15. Pablo fernandez Vega 2nA ESO Sg Ripollet
  A mi hem sembla que estic d'acord perque hem d'ajudar als que més ho necesiten.

  ResponElimina
 16. Iván Vargas Nuñez 2nA ESO Sg Ripollet
  Penso que normalment ens ajudem entre els nostres amics més propers però si ajudesim no només a les persones properes seriem més feliços perquè a mi si algú riu, jo també ric, llavors penso que es un molt bon repte que s' hauria de fer com a costum no com a repte.

  ResponElimina
 17. Montse Vázquez Palacio 2nA Eso Ripollet.
  La releflexio jo crec te molta perquè si ajudem als altres i passem apunts i tot en la gent que te moltes difucultats i que els podem ajudar i que nos agraïran i que seria mes facil per ell.

  ResponElimina
 18. Paula Pérez Gabarró 4tA ESO Barcelona
  Cadena de favors. La nostra ajuda, per molt senzilla que hi sigui, pot fer molt feliç als altres.

  ResponElimina
 19. MARTINA RECIO RABAL 2nA Sg RIPOLLET
  Hem d'ajudar a la gent que ho necessita, i no esta tan lluny com penses, simplement pots ajudar al company de classe que sempre esta sol i que no parla amb ningú.

  ResponElimina
 20. Sofia Arvelo 2 ESO A Ripollet
  el text te rao, sempre ens passem els apunts entre nosaltres i no ajudem tant als que tenen problemes academics.  ResponElimina
 21. Alex Ruiz 2nA sg ripollet
  Es molt important ajudar als demes ya que hi ha gent amb mes problemes que nosaltres a les que lis costa molt mes integrarse o relacionarse amb la gent, a aquestes persones les hem d'ajudar per que puguin tindre una millor experiencia a tot es que es proposin.

  ResponElimina
 22. Sant Gabriel Barcelona, 4t ESO
  Tothom té dret a sentir-se recolzat quan té dificultats.

  ResponElimina
 23. Marina Clares Villegas 2n ESO SG Ripollet

  El text té raó perque sempre pasem els apunts al amics i amigues pero els que tenen mes dificultats casi mai les ajudem i hauriem de fer-ho.

  ResponElimina
 24. Daniela Zahino Alcaide 2nA ESO Sant Gabriel Ripollet
  Crec que el text té raó, perquè sí que ajudem a la gent propera a nosaltres i quasi mai ajudem a la gent amb dificultats. Si ens ajudem entre tots, al final aquella persona s'integrarà i finalment ens ho agrairà.

  ResponElimina
 25. Owen M.El text té molta raó ja que és veritat que ens ajudem entre nosaltres i ens passem apunts i tot, però també hem de pensar en la gent que té dificultats acadèmiques i que si els ajudem ens ho agrairan i serà molt més fàcil per ells.

  ResponElimina
 26. Guillem Muntal 2nA Sg Ripollet
  Crec que nosaltres pensem que ja ajudem el máxim però ens deixem lo més important que es la ajuda a les persones fora del nostre grup d'amics

  ResponElimina
 27. Froilán Santos 1ºBach A
  Me gustaría poder ayudar a la gente por si eso les pueda causar felicidad y yo pueda ser su momentánea dosis de serotonina.
  SG Madrid

  ResponElimina
 28. Irene Carranza Conde 2n A ESO Sg ripollet

  Aquest text té tota la raó ja que quan ens demanen ajuda els passem els exercicis o bé no diem res. LLavors tothom encara que no sigui el teu amic, necesita ajuda hauriem d'ajudar-lo, perque no sabem quan necessitarem ajuda i aquella persona la que has ajudat abans et pot fer sortir cap endavant o ajudar-te amb els teus problemes.

  ResponElimina
 29. BUEN VIDEO MEJOR CANTANTE Y GRAN REFLEXIÓN. SG MADRID

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies