Passa al contingut principal

PREGAcine: Coin Operated


https://youtu.be/5L4DQfVIcdg

El vídeo condensa el valor de l'esforç per aconseguir una meta. Quan som nens, tots somiem amb assolir la lluna i les estrelles. A mesura que creixem, hem de lluitar amb els objectius o responsabilitats de la vida que s'interposen en el nostre camí. Treballa dur, mai et rendeixis, i no importa l'edat que tinguis, viu els teus somnis!

Comentaris

  1. M'ha semblat molt inspirador perqué el nen no ha paras de tenir el mateix somni durant tota la seva vida.

    ResponElimina
  2. Joan Lozano 2n B ESO Sg Ripollet
    si tenim un somni en la vida hem de posar molt esforç per aconseguir-ho.

    ResponElimina
  3. Nil Hidalgo Abad 2B ESO Ripollet
    M'ha agradat molt aquesta reflexió perquè et motiva per aconseguir el que et proposes.

    ResponElimina
  4. Roger Joaquin Verjano 2n B ESO SG Ripollet

    Hem de perseguir els nostres somnis, i intentar-ho fins al final, siguem lo grans que siguem.

    ResponElimina
  5. Clàudia Godayol Macarro 2nB

    Em sembla un vídeo una mica irrealista, ja que és impossible que una tracció de 5ct et faig volar fins a l'espai. Però el noi ha anat creixent i no ha perdut l'esperança i el desig que aquesta simple atracció funcionés, i al final quan desprès de molts anys recapta molts diners perquè aconsegueix el seu somni.

    ResponElimina
  6. es una reflexió molt bonica i motivadora

    ResponElimina
  7. Juan Dávila 2n B ESO SGRipollet
    Aquesta reflexio es molt bona perque tothom té que tenir un objectiu a la vida i perseberir per aconseguir-ho i mai redirte.

    ResponElimina
  8. sergio 2nd B ESO Sant gabriel ripollet

    aqui podem veure una persona que no a perdut l'esperanza en els seus somnis, aixo es un valor que normalment ja no es veu, hem de lluitar per els nostres somnis

    ResponElimina
  9. Paula Roqué Navarro 2nB ESO sg Ripollet
    Si treballes, tindrás la teva recompensa, es a dir, que si vols aconseguir alguna cosa has de tenir una ilusió, i has de treballar dur per aconseguir-ho.

    ResponElimina
  10. Guillem Ortega Tavares 2B ESO Ripollet5 de febrer del 2021, a les 8:19

    Em sembla molt bona reflexió per començar el dia, i ens ha fet reflexionar en què si tu et proposes un objectiu, has de fer tot lo possible per aconseguir-ho, ja que la vida tracta d'això, són objectius que has d'anar intentant complir per viure millor.

    ResponElimina
  11. Aquesta reflexió m'ha ensenyat que igualment que siguis un avi, pots fer moltisimes coses que no et penses, fins i tot la teva imaginació antiga et pot arribar a imaginar que ten vas a la lluna amb un cohet infantil !

    Reflexiona, Pensa, i sobretot! Imagina, i interectua amb totes les coses posibles!!

    Àlex N. Sant Gabriel Ripollet

    ❤⚠️

    ResponElimina
  12. Yeray Latorre 2nB eso Sgripollet

    El comentari esta molt bé per reflexionar per qué em transmet que tenim que lluitar per el nostre somni

    ResponElimina
  13. Eloi Miguel

    El video es molt bó perque demostra que si lluites pots aconseguir el que vulguis.

    ResponElimina
  14. Aleix Ruiz 4rt A ESO Barcelona
    A mi em sembla que aquest video és una gran reflexiò sobre la vida, ja que el nen enacara que passen els anys sempre té el mateix somni i treballa per aconseguir-lo. M'ha enrecordat una mica a la pel·lícula "Up", ja que tant el nen del video com el protagonista d'Up aconsegueixen el seu somni quan son vells.

    ResponElimina
  15. Xuanhao 4t A ESO sgBarcelona
    En aquesta vida sempre hi ha obstacle, has de seguir i no rendir-te.

    ResponElimina
  16. Johann Camilo Castillo Higuera 4A ESO SG Barcelona

    Crec que aquesta reflexió té molt a veure amb el moment que estem, ja que hem de prendre la decisió del que volem estudiar i com diuen els vídeos no hem de deixar-nos influenciar per ningú sobre el que hem d'escollir sinó que hem d'escollir el que ens agradi.

    ResponElimina
  17. Paula Pérez Gabarró 4tA ESO Barcelona
    L'esforç, el recolzament dels del nostre entorn, la confiança en nosaltres mateixos, les nostres aspiracions i somnis... Tot això és un factor clau per a mirar cap al nostre futur, per a saber a que volem dedicar-nos i realitzar la nostra vida amb plenitud. Fer tot el possible per intentar complir les nostres expectatives, amb esforç, constància, treball i sense donar-te per vençut. Si volem alguna cosa, tant a l'àmbit laboral com personal, hem de lluitar per ella, perquè mai ens regalaran res. Si vols alguna cosa, guanya-te-la amb el teu treball, després quan l'aconsegueixis tindràs el plaer de sentir-te realitzat i amb la sensació de "ho he aconseguit, ha valgut la pena".

    ResponElimina
  18. Arnau Puerto 4rt A Sg Barcelona
    El vídeo mostra com un nen vol volar amb un cohet però no pot per això fa una paradeta per recaudar diners i poder volar amb el cohet, quan ja es avi o compleix perquè era el seu somni de petit, això o podem aplicar a la nostre vídeo perquè mai ens hem de rendir i perquè algú ens digui que no podem nosaltres o hem de intentar.

    ResponElimina
  19. Nerea Sosa. Col·legi Sant Gabriel de Barcelona 4 ESO A

    Sempre he pensat que si t'agrada alguna cosa has de lluitar per ella i dona igual el que et diguin els altres perquè al final es la teva vida, no la dels altres.
    Cadascú tenim opinions diferents però s'han de respectar igual.

    ResponElimina
  20. Marta Olmo García, Sant Gabriel Barcelona, 4t ESO
    Ara que em de fer el pas de decidir el que volem continuar fent després dels estudis obligatoris, fa un parell de setmanes ens donen conferències i fem activitats que ens ajuden a saber i decidir què estudiar o què fer l'any vinent. Personalment ho tinc bastant clar des de fa anys, però aquesta reflexió i aquest curt em donen ànims per lluitar pel que vull. Encara que el camí es compliqui, arribar a la meta paga la pena.

    ResponElimina
  21. 4tA ESO Xavi Ortiz de Barcelona5 de febrer del 2021, a les 8:34

    Aquest video mostra una gran reflexió de la vida, ja que té un somni i treballa per aconseguir aquell somni.

    ResponElimina
  22. Sara VIllamayor 4rt ESO SG BCN

    Cadascú té unes haptitus i metes diferents, cadascú té un objectiu i un somni per cumplir. No hem de deixar que ningú ens digui que no podem arribar a ser alló que somiem, que no tenim el que aquell treball requereix... No hem de fer cas a aquest tipus de comentaris, ja que són com "pedres" que es fiquen al nostre camí i ens ho posen difícil. Si de veritat volem aconseguir algo, hem de traballar i esforçar-nos, sense dependre dels comentaris dels altres.

    ResponElimina
  23. Dani Serran 4 ESO SG BARCELONA:
    La reflexió d'avui esta relacionada amb el nostre futur, ja que hem de prendre una decisió important i hem d'intentar aconseguir els nostres objectius.

    ResponElimina
  24. Tania García 4tA ESO SGBCN5 de febrer del 2021, a les 8:35

    Molts cops ens diuen o ens fan creure que no servim per fer alguna cosa. De vegades deixem de fer coses per por al que pensen les altres persones. Cadascu a de decirdir el seu futur sense pensar en el que diran, tampoc ens hem de creure tot el que ens diuen perquè si nosaltres tenim un somni hem de lluitar per aconseguir-lo.
    Nosaltres som els responsables de la nostra vida, cap persona ha de decidir per nosaltres.

    ResponElimina
  25. Eric Parramon SGBCN 4t ESO

    Crec que el missatge de la reflexió és molt bo, hem de perseguir els nostres somnis

    ResponElimina
  26. Adrian Flores 4t ESO Bcn
    El video es molt significatiu, perquè van passant els anys i segueix tenint el mateix somni o objectiu. No es dona per vençut.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies