Passa al contingut principal

Gent: Vacunadores


Glòria, Blanca, Pilar i Felicitat són quatre de les 150 infermeres jubilades que s'han ofert voluntàries per posar vacunes, a partir d'abril, a la campanya de vacunació a Astúries. Després d'una vida sencera dedicada a alleujar els patiments de tot tipus de malalties, aquestes professionals han decidit allargar una miqueta més la seva 'vida laboral' per ajudar en la batalla contra la pandèmia.
Aquest és un dels múltiples exemples que s'estan vivint en el marc de la pandèmia. En totes les comunitats, l'oferta d'ajuda ha representat aigua beneïda per alleugerir la tasca del col·lectiu d'infermeria, i està evitant així que altres professionals en actiu hagin d'assumir dobles torns o deixar la feina d'atenció a la pandèmia. Arriscar la vida pels altres: ¿et sona?

Comentaris

  1. La veritat la reflexió es molt bona, ja que te molta rao, la persona que va salvar a totohom va ser Jesus mes a aquest temps de quaresma.

    ResponElimina
  2. La voluntat de donar-se als altres, la obligació de ser-hi ben a prop. Exemples com el de moltes infermeres que dediquen un temps de la seva jubilació a atendre persones que les necessiten: quin gran regal!

    Emili

    ResponElimina
  3. Hem de tractar bé als metges, ja que ens donen el seu temps per salvar vides, hem de valorar això, els metges ens dediquen el seu temps per ayudarnos.

    Izam

    ResponElimina
  4. Em sembla que aquestes infermeres són molt valentes, ja que elles probablement tenen molt risc.

    ResponElimina
  5. Aquesta reflexió és molt bona, ja que totes aquestes persones que están jubilades, ens ajuden quan més ho necessitem.

    ResponElimina
  6. Aquestes senyores han fet el qual poques persones s'atreveixen i ellas estan donan la seva vida vacunant als altres persones. Per això ho relacionen amb el que va fer Jesús en el temps de la cuaresma.
    Jared García

    ResponElimina
  7. Crec que aquestes infermeres jubilades han sigut molt valentes i treballadores, ja que tenen un edat de 60 o més gran de 60 anys que hauria d'estar amb families.

    Hanchen

    ResponElimina
  8. Oriol Muntané
    Em de aceptar la ayuda que que ens donen i que tenim que ayudar com les enfermeres.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies