Passa al contingut principal

Within me: Cuidar



Seu en una cadira amb respatller recte en un lloc tranquil. Porta a la teva ment el que consideres  una «debilitat» teva. Contempla-la com si fos una persona diferent a tu. Pregunta què està sentint i què necessita i no està aconseguint.
Quan hagis mantingut una conversa amb la «debilitat», imagina que ets responsable de la seva cura i visualitza que l'ajudes a sanar. Tot seguit, aplica a la teva pròpia vida aquesta solució basada en "tenir cura" i, a exemple de Jesús, confia que es poden canviar actituds que poden ser motiu de millora.

Comentaris

  1. Alejandro simon 1rB Col.legi Sant Gabriel Barcelona.

    Si us plau playstation deixa ja de atraerme tant perque un dia quan volia jugar amb la meva germana li vaig dir que no i es va posar ah plorar perque jo estaba amb tu i no li deixava jugar per aixo si us plau deixam tranquil.

    ResponElimina
  2. Dídac González Fernández 1rB Sant Gabriel de Barcelona.

    Hola debilitat, m'agradaria que t'envagis del meu cos i em deixis en pau, perque sempre que vull fer aquella cosa al final acabo fent una altra per la teva culpa i després he d'anar corrents per tu també.

    ResponElimina
  3. Tony Bonet Guardia 1B ESO Colegi Sant Grabiel de Barcelona
    Per el que se , estic segur que la meva adició es el xocolate.
    Es a dir, jo hem puc menjar una tauleta de xocolata, aun sabent que no hem com be.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tony Bonet Guardia 1B ESO Colegi Sant Grabiel de Barcelona
      Jo se que no tinc que menjar xocolata, pero esque cuan veig el seu color i el seu sabor.No puc resistirme.

      Elimina
  4. Neizan garcia cano Col·legi Sant Gabriel

    Yo sempre que tinc que fer els deures estas tu sempre dient que vagi a veura la meva serie preferida i yo dic que no pero tu sempre dient que si i alfinal poso la meva serie preferida i no puc acabar les coses que tinc que fer per culpa teva.

    ResponElimina
  5. Cristian morán 1rB eso 1/3/21
    que Tinc que estudiar i no agafar tan la play com el móvil i fer algo productiu com mirar la muchilla o algo

    ResponElimina
  6. Lucía Pulido García Sg Barcelona 1rB
    La meva debilitat és un joc:
    Le he dit que com estaba, deia que triste perquè no puc jugar le he dit que mentres estigui a l'escola, estudiant o fent una altre cosa que no jugaba perquè hem quitaba las horas de estudi

    ResponElimina
  7. La meva debilitat es el gelat
    Me e imaginat a la debilitat com una persona al meu costat, sempre tinc que estar pendet de menjar gelat o pot ser que m'agradi pero tampoc es bo menjar molt, podria esta semanes sense menjar-hi o intantaro

    ResponElimina
  8. Carla Martínez Mendoza 1ESO B Sant Gabriel Barcelona

    Hola, ho sento molt debilitat però necessito urgentment que et vagis i en deixis en pau. Sento tenir que dirta això, però ets molt dolenta per a mi i al meu cos.

    ResponElimina
  9. Claudia Valeria Garcia Lopez 1rB ESO Sant Gabriel Barcelona

    La meva debilitat és un joc que m'agrada moltíssim, moltes vegades tinc deures i se m'oblida fer-les perquè em poso a jugar.
    El que haure de fer es deixar la tecnologia i només utilitzar-la per petites estones, ja que en el moment que estic jugant podria passar temps amb la familia o fer coses més productives que jugar.

    ResponElimina
  10. Estic tota la mañana amb el movil

    ResponElimina

  11. Alex Garcia Toro 1rB Col·legi Sant Gabriel de Barcelona

    Hola debilitat,a mi m'agrades molt pero aixó no faig les coses que he de fer.Sius plau deixam en pau i desprès de fer les coses jugo amb tú.

    ResponElimina
  12. Aitor Calderon Escudero 1rB ESO sg Barcelona

    Jo tinc una forta debilitat amb la meva televisió, agafar el mando i posar-me a veure videos de tot tipus. Una debilitat que m'atrau i que em costa de retenir o intentar evitar, una debilitat de aquestes que tu dius - Es que no m'aguanto, pero que acabo per superar.

    ResponElimina
  13. Júlia campillo 1 ESO B
    La meva debilitat es el gelat
    Me e imaginat a la debilitat com una persona al meu costat, sempre tinc que estar pendet de menjar gelat o pot ser que m'agradi pero tampoc es bo menjar molt, podria esta semanes sense menjar-hi o intantaro

    ResponElimina
  14. hola si us plau vestan pero no per senpre jo vuy que quan estigui estudian no maparegus i quan estigui jugant si

    ResponElimina
  15. Edna Iborra 1 eso B

    La meva debilitat que tinc es que quan no tinc que fer res i estic aburrida agafar el ordinador i veura pel·liculas o seires acompanyat amb menjar perquè m'agrada molt menjar mentre que estic veient la serie o pel·licula entretenir-me una mica.No sortir de casa estar arinconada en la meva habitaciò a las foscas i estar aixi.

    ResponElimina
  16. Jeremy González 1rB Sant Gabriel de Barcelona

    La meva debilitat son els videojocs, en general la consola. La meva conversa va ser de intentar deixar a la consola un temps i a reflexionar de tots els moments que paso jugant i dedicar-los a per exemple ajudar als meus pares, fer els deures...

    ResponElimina
  17. Nerea Torredeflot 1r B Eso Sant Gabriel Barcelona

    La meva debilita es la tablet. Tinc alguna cosa per fer deures, estudia, recogi la meva habitacio etc i la tablet esta al meu costat i no em puc resistir a posarme una peli o serie.

    ResponElimina
  18. Mireia Gutierrez Virac 1r eso B Sant Gabriel de Barcelona.
    La meva debilitat es quan estic tranquila i tinc coses que fer com fer deures o ordrenar la meva habitacio i veig el mobil no hem puc ressistir.

    ResponElimina
  19. Brais Benito 1ESOB Sant Gabriel Barcelona


    Jo tinc debilitat a la chocolate , perque se que no es sa menjarla pero es que a mi m'agrada molt i no puc resistirme a ningun dels chocolates. De petit els meus pares em van dona nocilla i des dalla el chocolate es la meva debilitat

    ResponElimina
  20. Ivan Perez 1ESO B
    Jo: Hola debilitat àlies pessigolles.
    Pessigolles: Hola.
    Jo: Vinc a demanar-te que et vagi, que deixis de ser una debilitat meva.
    Pessigolles: I jo que vols que faci, perquè em tanca hauràs de tenir més humor, no veure tanta negativitat en les coses, tomàquet les coses amb més humor.
    Jo: Però com, si no et vas ...
    Pessigolles: Doncs Quan et Facin bromes no té les preses tan enserio, tomatelas com si la broma es l'haguessis fet tu a algú.

    ResponElimina
  21. Xiya Lu Sant Gabriel Barcelona 1B d'eso
    La meva debilitat: Tiwtch ( és una app per fer directes)
    Yo: Podràs millorate una mica?
    Debilitat: Es el problema de la teva conexió.
    Yo: Al gra. Sempre estic perdent el temps en veure directes i tinc que anar estudiant per l'examen.
    Debilitat: I quina és la teva conclusió?
    Yo: De que podrià veure directes desprès de l'examen i anar a estudiant que es més important.

    ResponElimina
  22. Noemí Sanchez Vazquez 1 ESO B Sant Gabriel de Barcelona

    A mi m'atrau el meu iPad, perquè m'agrada jugar jocs qeu tinc online i veure pel·licules a Netflix o Disney+.
    Sempre que és hora d'anar a dormir el meu iPad m'atrau, ja que el tinc a la taula ben posadet perquè no es trenqui amb els seus auriculars.
    Jo se que està malament posar-me a veure pel·licules, però no puc aguantar la tentació d'obrir la tapa i entrar als jocs, llavors em quedo moltes hores jugant.

    ResponElimina
  23. Sant Gabriel barcelona 1ESO B
    Chloe Perez

    La conversa que e tingut amb la meva debilitat ha sigut nomes d'un tema, de com hem podria resistir a quella adiccio, que es no para de veure la tele o estar tota l'estona amb el movil, hem estat parlant i em arribat a una conclusio que es tracta de que primer abans de posar-me en el sofa i veure la tele primer els deures.

    ResponElimina
  24. Hola debilitat, m'agradaria que t'envagis del meu cos i em deixis en pau, perque sempre que vull fer aquella cosa al final acabo fent una altra per la teva culpa i després he d'anar corrents per tu també.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies