Passa al contingut principal

Avui: Sant Lluís Mª Grignion de Montfort


Avui dia, els influencers són models de vida per als joves. Recentment ha estat beatificat Carlo Acutis (1991-2006), a qui se’l coneixia també com "l’influencer de Déu". Si un influencer pot convertir-se en beat, els sants poden convertir-se en influencers?
Els sants eren persones increïbles que, de vegades, feien coses una mica estranyes o inabastables. Cap d’ells va triar el do extraordinari que li va ser donat i a més s'inclinaven per usar aquest do per a alguna cosa més que per a ells mateixos: eren autèntics influencers.
Avui recordem a Montfort, el nostre particular influencer, que no persegueix likes, que va ser una persona normal com tu i com jo però que, gràcies a la seva forma de viure la fe, es va convertir en "top ten". En l'actualitat, tres-cents anys després de la seva mort, els Missioners montfortianos, les Filles de la Saviesa, els Germans de Sant Gabriel i milers de laics, són els followers que beuen de la font espiritual de Sant Lluís Maria de Montfort. Com ell, reserven un lloc especial a la Mare de Déu en la seva vida cristiana. Com a membres de la gran Família montfortiana, viuen i anuncien l'Evangeli en paraules i en accions, especialment adreçades als més petits.
Volem que dediquis els següents sis minuts a descobrir el que els seus followers diuen de Sant Lluís https://www.dailymotion.com/video/x42q1ro?playlist=x4exfl   6:21 minuts
Cançó Montfort 300. Música i lletra  https://youtu.be/KcWqhCtBahU
I tu, t’animes a ser influencer?

Comentaris

  1. Marc Cabeza Sant Gabriel Ripollet: Crec que es un bon exemple a seguir

    ResponElimina
  2. Ivan Vargas Sg Ripollet 2A ESO Religió28 d’abril del 2021, a les 8:23

    Penso que Sant Lluís de Bonfort és una persona molt bondadosa i que va ajudar a moltes persones i als seus seguidors aspiren a lo mateix perquè si tots intentem fer les coses bé i ho aconseguim segur.

    ResponElimina
  3. Alex Ruiz Sant Gabriel ripollet
    Creo que la cancion es un temazo i que deberiamos aprender de el.

    ResponElimina
  4. Guillem Muntal Sg 2n A28 d’abril del 2021, a les 8:24

    Penso que Sant Lluís de Monfort és una persona molt bondadosa i que va ajudar a moltes persones i als seus seguidors aspiren a lo mateix perquè si tots intentem fer les coses bé i ho aconseguim segur.

    ResponElimina
  5. Crec que es un bon exemple a seguir

    ResponElimina
  6. Marc Medina Moreno 2nB Sg Barcelona.

    Jo crec que Sant Lluís Maria de Montfort va ser una bona persona per que va enseñar a persones a tenir fé en Deu i que aquelles persones seguissin el seu camí.

    ResponElimina
  7. Jan Duch 2nESOb Barcelona28 d’abril del 2021, a les 8:27

    Crec que encara que no siguem cristians, alguns de nosaltres, cal observar el seu exemple i aprendre de tot el que ens ensenyin. És un bon exemple perque dedica la seva vida ajudar als altres cosa que també podem fer nosaltres, però no tota la vida.

    ResponElimina
  8. Álvaro Herrando 2B ESO SG Barcelona

    Pensó que aquesta persona es un gran exemple per seguir, ja que va deixar la seva vida por posar-se al servei de els altres.

    ResponElimina
  9. Hasan Iftikhar 2nB ESO Sg BCN28 d’abril del 2021, a les 8:27

    Aquesta reflexió és molt bona, perquè així podem veure que hi ha persones que renuncien la seva vida per ajudar a la d'altres, com potser, un exemple és Montfort. I aquesta persona és un bon exemple a seguir.

    ResponElimina
  10. Hauríem de semblar-nos més a ell, qui ajuda als altres sense rebre res.

    ResponElimina
  11. El renuncio a una vida cómoda para poder ayudar a los otros, fue un gesto que en dia en muy poca gente se puede ver, prefirio dejar su vida de lujo por los otros, creo que perfectamente nessecita estar recordado para la historia.

    ResponElimina
  12. Iker Parra 2nB Sant Gabriel Barcelona

    Jo penso que hem de seguir els somnis encara que hi han problemes que fossin difícils de superar i mai cal rendir-se.

    ResponElimina
  13. Aquesta persona és un bon exemple per seguir. Ha donat tota la seva vida per ajudar als altres. I mereix tot l'estima de molta gent.

    ResponElimina
  14. Montse Vázquez Palacio Sant Gabriel Ripollet 2nA Eso.

    Jo crec que aquesta reflexio sobre el dia de Sant Lluís de Monfort es un dia en que ens podem convertir en influents de Déu i jo me animaria a ser influents dels joves que creuen en Sant Lluís i Maria de Montfort i la mare Deu ocupen un lloc molt especial.

    ResponElimina
  15. Marta Gonzales 2nB ESO Sg Bcn
    Crec que Montfort és el nostre exemple a seguir, era autèntic influencer i també amb un lloc especial per la vida cristiana.

    ResponElimina
  16. Javier Herrera 2nB Sant Gabriel Barcelona.28 d’abril del 2021, a les 8:30

    Crec que Sant Lluís de Monfort sempre ha sigut un bon exemple per tothom, però mes per les persones que seguim en el seu camí com un bon home que ha sigut.

    ResponElimina
  17. Anabel alexandra 2nB Sg Barcelona

    Que si ets religiós o no son creients és bona reflexió.

    ResponElimina
  18. Lucas Helbingens 2 ESO B Sg Barcelona

    Crec que Sant Lluís de Montfort és un exemple a seguir de l'amabilitat i de la bondat. És bo que hi hagi gent que sigui així i que s'interessi a ajudar als altres, gent que l'interessa i pensa tant a ajudar als altres.

    ResponElimina
  19. Nerea Ramirez Alvarez 2ºB E.S.O Sant Gabriel Barcelona

    Encara que no sigui creient crec que sant Lluís de Monfort és un bon exemple a seguir per la vida i hem d'aprendre molt d'ell.

    ResponElimina
  20. Penso que persones que dediquen la seva vida als altres són prou importants. Com per exemple Sant Juis Mª Grignion de Montfort que ha fet unes coses increïbles per a moltes persones. Per això és un exemple a seguir.

    ResponElimina
  21. Crec, que quan et sents malament, va ver pensar en alguna figura que t'inspiri com ara Sant Lluis de Monfort, perque era una persona molt bona que sempre ajudava a tothom sense fer distinció de ningu. Crec que tots nosaltres hauriem de ser una mica com Sant Lluis de Mont.

    ResponElimina
  22. Es una persona que fa las cosas sense res a canvi i guia a personas.

    ResponElimina
  23. Aina Serrano Mata 2B ESO Sant Gabriel Barcelona

    No cal que siguem cristians per seguir els seus passos. Ell ajuda a tothom sense esperar res a canvi. Ell es guia pel seu cor i fa feliç a les persones. Tothom hauríem de ser com ell, dic hauríem perquè no és així. Vivim en un món on només pensem en nosaltres i mai ens passaria pel cap, deixar el nostre per ajudar a l'altre.

    ResponElimina
  24. Sant Lluis Maria de Montfort és un exemple molt bo per seguir, tracta d'ajudar a la persones sense rebre res per això.

    ResponElimina
  25. Luis Rodríguez Galea, 2n ESO b, Sant Gabriel de Barcelona.

    Aquests texts i vídeos em fan pensar que la humanitat necessita persones com Sant Lluís Maria de Monfort, perquè sinó no podríem evolucionar com a espècie. Necessitem gent que malgrat que estigui a gust amb les seves vides ajudi als altres, perquè cregui que és el correcte. Podrem prosperar per dins i per fora mentre segueixin existint persones amb la bondat del nostre fundador.

    ResponElimina
  26. Roger Joaquin Verjano 2n B ESO SG Ripollet

    Sant Lluis Maria de Montfort es un exemple de persona, ajudava als altres i gairebé mai (per no dir mai) pensava només en ell mateix.

    ResponElimina
  27. Guillem Ortega Tavares 2B ESO Ripollet28 d’abril del 2021, a les 9:13

    Em sembla molt bona reflexió i crec que San Lluis de Montfort va ser una bona persona que ajudava a tothom i ens hem de fixar en ell per ser millors persones.

    ResponElimina
  28. Juan Dávila 2n B ESO SGRipollet
    Aquests text i vídeo em fan pensar que la humanitat necessita persones com Sant Lluís
    i Maria de Monfort, perque avans eren persones molt impactants i importants per la humanitat com els influencers d'avui en dia.

    ResponElimina
  29. Clàudia Godayol Macarro 2nB ESO Sgripollet

    Avui és el dia de Sant Lluís Maria de Monfort, si no fos ell qui va fundar les escoles Sant Grabiel, nosaltres ara mateix no estaríem estudiant i aprenen, va ser ell qui va ajudar a tots aquells quan ho necessitaven i va ser ell qui va donar bondat i humilitat.

    ResponElimina
  30. Glòria Carrasco 2n ESOB Ripollet

    Aquesta reflexió ens mostra que Sant Lluís de Montfort és molt bona persona i un exemple per la societat d'avui dia.

    ResponElimina
  31. LAIA NKONKOLI 2B ESO RIPOLLET28 d’abril del 2021, a les 9:21

    o crec que Sant Lluís Maria de Montfort va ser una bona persona per que va enseñar a persones a tenir fé en Deu i que aquelles persones seguissin el seu camí.

    ResponElimina
  32. Rubén Moreno Martí

    Encara que no sigui creient crec que sant Lluís de Monfort és un bon exemple a seguir per la vida i hem d'aprendre molt d'ell.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies