Passa al contingut principal

PREGAcine: Being Good


https://youtu.be/9ABE7c0B_gM

El curt té a veure amb la identitat i la comprensió dels conceptes del bé i del mal. Embry és una adolescent, com una altra qualsevol, que ha de fer front a les seves pròpies decisions. Mentre espera l'autobús, se li presenta l'oportunitat de poder assistir a una festa en la què no admeten menors d'edat. Durant el procés, els seus dos guardians, l'àngel Ava i el dimoni Mal, que actuen com la seva consciència, s’enfrontaran per ajudar a la jove a prendre una decisió final. Qui guanyarà la batalla?

Jesús ens ajuda a seguir el nostre camí. El nostre camí és únic, les persones som úniques i hem de deixar la nostra empremta en el món.
Jesús, gràcies per la llibertat que tinc per decidir el que he de fer en cada moment. I per la teva companyia sempre que he de prendre decisions importants.

Comentaris

  1. Josep Martí 2n B ESO Taller d'Història8 d’abril del 2021, a les 8:20

    El sentit de la vida no està tant en el camí sinó en la qualitat de la senda que es va fent dia a dia.
    Caminant de per aquí
    no perdis de la memòria
    que la vida és el camí
    que porta a l'eterna glòria
    si bé l' uses fins a la fi. (R.f. Vives)

    ResponElimina
  2. A vegades no som conscients de que ens estem anant pel cami dolent i per molt que ens ho .diguin si volem fer lo que esta malament no deixarem de fer-ho. Molts cops es pot fer amb inçentius. (recaminar-lo)

    ResponElimina
  3. María salvat, sant Adria 4rtB ESO
    Crec que hi ha gent que pot agafar el cami incorrecte perqué li pot cridar mes l'atenció I en aquel moment no pensá les conseqüències.

    ResponElimina
  4. Aina Urbano Sànchez, Sant Gabriel Sant Adria, 4rt d'ESO.
    Yo sincerament crec que si algu agafa el camí no corresponent pot fer-ho incoonscientment o sent consient pero agafan-lo igual perque a lo millor li resulta mes divertit o alguna altre cosa.

    ResponElimina
  5. Xènia Santín 4tb ESO Sant Adrià del Besòs
    jo penso que cadascú ha de pendre les seves propies decisions i que si s'equivoquen sempre estàs a temps de poder rectificar i així vas aprenen cada cop una mica més.

    ResponElimina
  6. Nina Aragall col·legi sant gabriel sant adrià.
    Jo penso que les persones que escullen el camí de fer les coses mal fetes són per la pressió social del món en què vivim.

    ResponElimina
  7. Shiyu Chen 4rt B ESO del Col·legi Sant Gabriel de Sant Adrià del Besòs.
    En la vida sempre ens podem equivocar, hem de pensar en lo bo i en lo dolent, si anem pel camí contrari potser t'equivoques per sempre i si anessim per el camí bo ens aniria millor o pitjor. La vida es seguir endavant i tenir consciència del que fem i del que no.

    ResponElimina
  8. Marc Casas, Sant Gabriel Sant Adrià, 4rt d'ESO:
    Crec que aquest video el que ens vol ensenyar es que ningú ha de pendre desicions per tu, sinó que tu has de fer el que creus que has de fer en cada moment, seguint els teus principis i sabent el que és bo per a tu.

    ResponElimina
  9. Nuria Muñoz 4tB ESO Col·legi Sant Gabriel Sant Adrià del Besòs

    Jo penso que ara que som lliures d'escollir el que volem fer i el que volem ser, hem d'intentar triar sempre les opcions que ens facin bé a nosaltres, aquelles que crein un millor impacte en la nostra vida, i si pot ser en la dels demés. Per descomptat, ens podem equivocar en alguna de les decisions que prenem, perquè estem en tot el dret d'equivocar-nos. Però alhora, també hi ha moltes persones que no s'equivoquen, sinò que directament escolleixen fer o ser alguna cosa dolenta, i crec que aquestes són les persones que haurien de canviar i intentar canviar el rumb de les seves decisions, juntament amb el rumb de la seva vida.

    ResponElimina
  10. Eduard Erruz 4tB ESO SG Sant Adrià
    Penso que molts adolescent, molts cops, acabem agafant el camí que ens sembla més interessant o divertit. En moltes ocasions, aquest no és el correcte, però igual que passa en el curt, si surt bé, segurament serà més entretingut.

    ResponElimina
  11. Aina Terrones 4t B ESO
    Col·legi Sant Gabriel Sant Adrià de Besòs
    Jo penso que depenen de moltes coses, potser tu en aquell moment vols fer el be pero encara per la pressió de tothom fas el mal, molts casos on es fan el mal son perque la gent es vol fer la guay i penso que encara que vulguis quedar be, no sempre has de fer el mal, sempre has de escollir el cami que pensis que sera el correcte i millor per a tu

    ResponElimina
  12. Oriol Pérez Sant Gabriel Sant Adrià
    En la vida has de pensar abans de fer una cosa quines seran les conseqüències. Hauries d'agafar el bon camí perque ja tindràs temps per fer aquestes coses quan sigui legal i no hi hauràn conseqüències.

    ResponElimina
  13. Martina Espinosa, Sant Adrià del Besós
    No penso que hi hagi un camí correcte i un incorrecte, molts cops és una decisió entre el que t'agradaria fer i el que hauries de fer. En aquest cas no hauria d'anar a la festa, ja que és menor, però potser seria una experiència que mai oblidaria. Al final, si sempre fas allò que està "bé" et perds experiències que potser t'acabarien demostrant que efectivament no ho hauries d'haver fet, però almenys ho has après per tu mateix.

    ResponElimina
  14. Héctor Ávila Sant Adrià del Besòs 4t B ESO
    Penso que encara que el camí que escogeix algú és l'incorrecte, ho escogeix per alguna raó i perquè és el que aquella persona vol. Crec que cadascú ha d'aprendre a fer les seves pròpies decisions perquè d'aquesta manera només dependràs de tu mateix.

    ResponElimina
  15. Meylan Baeza de 4tB de l'escola Sant Gabriel de Sant Adrià del Besos, a vegades escollir el camí correcte o el més responsable fa que ens perdem moltes coses inimaginables, podries arribar a avorrir-te de la teva vida. L'emoció que sent a l'hora d'escollir un camí més irresponsable és única i a vegades necessitem sentir-ho per descobrir que la vida es poden fer i provar moltes coses.

    ResponElimina
  16. Marta Casado Sant Gabriel Sant Adrià del Besós

    Penso que nosaltres podem decidir sobre la nostra vida, podem fer el correcte o no, i hem de pensar abans d'actuar, perquè sinó et pots equivocar i després penedirte.

    ResponElimina
  17. María Ortega 4t ESO col·legi Sant Gabriel Sant Adrià.
    Jo crec que algunes persones decideixen anar pel camí equivocat perquè no pensen en les conseqüències.

    ResponElimina
  18. Helena Carricondo Sant Gabriel Sant Adrià 4t B ESO
    Jo penso que les persones que escullen el camí dolent, ho fan conscientment, perquè sempre ens han ensenyat el que està bé i el que no.

    ResponElimina
  19. Marcel Casas 8:43 Sant Adrià de Besós 8/4/2021
    M'ha semblat una mica real ja que quan vas escollir una cosa, es com que escoltes unes veus que et diuen una cosa o un altre, però la escoltes amb el teu to de veu.
    M'agradat molt
    Att Marcel

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies