Passa al contingut principal

WITHIN me: Felicitat i amor


Pren una postura còmoda per a la pràctica. Amb el cos relaxat però atent. Relaxa els músculs de les espatlles i la cara, incloent-hi la mandíbula. Relaxa també els ulls. Ara pren tres lentes i profundes inhalacions, respirant per l'abdomen, seguit d'una profunda exhalació a través del nas. Busca primer una sensació de joia i serenitat, una calma interna. Allibera les preocupacions del dia, allibera les anticipacions de futur, centra't en l'única realitat que és ara, el present. Permet que el procés de respiració passi sense intervenció. Si et ve una inspiració profunda deixa que així sigui. Si és una respiració superficial, accepta-la.
Imagina't la teva veritable naturalesa, l'essència pura de la teva pròpia presència; com una perla de llum blanca, radiant al teu cor. La naturalesa d'aquesta llum radiant mostra joia, amor, empatia, que sempre ha estat i està, dins teu. Amb cada inhalació imagina que accedeixes a aquesta inextingible font de llum del teu cor, com si traguessis aigua d'un pou. Aleshores, a cada exhalació, imagina que aquesta llum de benestar, plena d'amor, es fusiona amb cada part del teu cos, de la teva ment. I Pensa: em permeto experimentar aquesta experiència de felicitat completa i la font de felicitat sóc jo mateix. Em desitjo benestar i felicitat.
Ara, com si la llum envoltés tot el teu cos, imagina el camp de llum que omple l'habitació estenent-se cap al món exterior i es fusiona amb tot allò que hi ha al voltant; amb els que són a prop i amb els que estan lluny. A mesura que aquesta llum s'expandeix recollint i abraçant tot ésser, pensa en tots els éssers com jo, en tots els aspectes, que cadascú trobi la felicitat i la font de felicitat.
Manté una atenció plena, conscient de que, simplement, que ets conscient.

Música per acompanyar la meditació https://youtu.be/Z49imcAdenI

Comentaris