Passa al contingut principal

WITHIN me: Meditació de la tempesta perfecta


Imagina que estàs fent una excursió a la muntanya i de cop i volta apareixen núvols amenaçadors i et trobes inesperadament dins d'una tempesta. Te la pots imaginar? I tu? has viscut alguna tempesta personal, una dificultat, un moment complicat? Quins ingredients van possibilitar que es donés aquesta situació? T'atreveixes a endinsar-t'hi? Entrem dins el cor de la tempesta. Som-hi. 
Et proposo una respiració pausada, rítmica, amb una expiració més llarga que la inspiració. Potser, fins i tot, el doble de temps. Tanca els ulls. Imagina't dins del núvol, del moment difícil. Contempla les parets del núvol. De quin color son. Quines tonalitats hi descobreixces. Toca les parets, Punxen? Són rugoses? Toves?. Ara que estàs dins d'aquella situació complicada... com ets sents?, quins sons escoltes?, trona? es mou el núvol? o està quiet?. Quines emocions hi reconeixes? Dedica un minut a viure dins el núvol, el teu núvol. No jutgis, no vulguis entendre perquè vas viure aquell moment .Dins el núvol acull i. estima aquella experiencia d'intempèrie. 
Dins el núvol diga't aquestes paraules: Em sento vulnerable, acullo la meva fragilitat, estimo tot el que soc i vull viure desde l'agraiment de tot el que visc. Vull aprendre de tota la meva vida, fins i tot de les tempestes que poden paralitzar-me en algun moment i que molts cops no entenc. 
Malgrat els llamps i els trons, recorda que participem d'una vida amb majúscula, més gran. Bon camí. 
So tempesta per a la meditació: https://youtu.be/FfDd35LcEkI

Comentaris