Passa al contingut principal

WITHIN me: Ulls

 

Estem envoltats d'elements meravellosos a cada pas que fem. Si enfoquem la nostra atenció conscient en aquests objectes de manera directa, aquests poden donar suport al nostre despertar interior gràcies a la comprensió de la seva autèntica naturalesa i la seva energia sanadora, que impregna el nostre cos, ment i esperit. Un continuat entrenament de la nostra ment ens guia pel camí correcte per ser feliços i despertar la nostra bellesa més profunda.
A cada inhalació despertes la teva plena consciència. Simplement enfoques la teva atenció conscient amb cada inspiració i de manera progressiva et notaràs més plenament en el present. Quan centres l'atenció en la teva respiració conscient, aconsegueixes un estat de concentració més sòlid. Notes que el teu enfocament es va aguditzant i pots mantenir l'atenció amb més energia i menys dispersió.
En inspirar sóc conscient dels meus ulls, en espirar estic en contacte amb l'esplendor d'una matinada. Conscient dels meus dos ulls, en contacte amb l'esplendor d'una matinada.
Gràcies als teus ulls pots veure i apreciar les meravelles que t'envolten. Amb ells contemples el somriure de les persones que estimes, et delectes en la diversitat de colors que la natura ofereix, o mires profundament la bellesa d'una flor. Els teus ulls et posen en contacte amb la vida que t'envolta. A la teva meditació adverteixes com els teus ulls somriuen alegres per poder veure i meravellar-se davant de tanta bellesa. Quan els teus ulls estan feliços, brillen com un sol i són amables.
Enfoques la teva atenció a la imatge d'una albada radiant. Quan fem servir les imatges amb plena consciència, i hi centrem l'atenció, ens proporcionen estats molt beneficiosos per a la nostra transformació. D'aquesta manera, visualitzem una albada preciosa i ens delectem en la seva bellesa. Som conscients de la sort de tenir dos ulls sans que contemplen l'esplendor d'una matinada. Els nostres ulls reflecteixen la llum del sol.

Comentaris