Passa al contingut principal

INSPIRA'T amb: Gabriel Deshayes


“Si me siento tentado a creerme alguien, recordaré de dónde vengo” Gabriel Deshayes

Avui, en la festivitat de Sant Gabriel, Sant Miquel i Sant Rafael, arcàngels, recordem el nostre germà i refundador de l'obra de Montfort, el Pare Gabriel Deshayes.

I és que si féssim un símil, el Pare Gabriel era conegut com ho són avui dia IbaiAuronplay o Nachter. Persones que tenen molts seguidors i són reconeguts allà on van. Així que imagino que no hauria de ser fàcil per a ell intentar portar una vida humil quan molta gent t'està agraint i parlant meravelles de tu (ei que, com tothom, també tenia els seus haters).
Per aquest motiu, m'atreveixo a dir que aquest devia ser un dels motius pel qual el Pare Gabriel Deshayes, va dir aquesta frase. Ell, que provenia d'una família pobra i que es desvivia pels pobres, no va voler abandonar la seva realitat de pobresa, la que segurament el va impulsar a ser qui va ser per lluitar contra ella.
Avui recordem doncs una persona que podent abandonar la seva pobresa i, en conseqüència, segurament els pobres, va decidir renunciar a tot per sembrar amb ells el seu futur.

I és que tots tenim les nostres debilitats, uns s'obsessionen amb el poder, altres amb els diners, altres amb tenir un càrrec millor, altres en ser reconeguts, altres en tenir molts seguidors o "likes"...

Series capaç de renunciar a la debilitat que et fa ser menys humil? 

Desitjo que, com el Pare Gabriel Deshayes, nosaltres també puguem trobar el motiu de pes que ens condueix cap a la humilitat. Per a ell, el seu motiu era entregar-li tot a Déu i donar-li a Ell tots els mèrits i medalles, ara et toca a tu descobrir el teu.

Que tinguis un bon dia!

Comentaris