Passa al contingut principal

PREGArock: Gracias

 


Bon dia!
Avui comencem amb una cançó del grup Despistaos que es titula Gracias. La veritat és que em sorprèn tot el que arriba a agrair, ja que no només agraeix les coses bones sinó també les que aparentment no semblen tan bones com que algú et deixi o s'oblidi de tu. Bé aquest cant m'ha fet pensar en les coses a les quals podria donar gràcies cada dia i no dono, i sobretot a aquelles coses que no semblen bones, però poden aportar quelcom bo o millor per a la teva vida (encara que ara no es pugui veure).
Sigui com sigui, ara et toca a tu:
  1. Ets agraït amb la teva vida? Creus que tens motius per donar gràcies? Quins?
  2. Si fossis tu qui cantés aquesta cançó, a qui aniria dirigida? Pensa en alguna o algunes persones a les quals creguis podries donar gràcies i el perquè.

Tant de bo puguem tenir una mirada que ens condueixi a ser agraïts amb el que tenim i també amb el que ja no tenim o no se'ns ha estat donat mai. I si ara mateix creus que la vida no té res per agrair, et convido a pensar en el més profund dels teus records i del teu cor, estic segur que per petit que sigui tens un motiu per donar gràcies, i si ara no el veus, més endavant el podràs veure. Per ara jo dono gràcies a Déu per la teva vida i per aquesta estona.

Que tinguis un bon dia.

Comentaris