Passa al contingut principal

ENFOCAR: Bondadosa



Bon dia!

Avui aquest curtmetratge ens introdueix la tercera paraula que ens diu què significa ser una persona Gabrielista: Bondadosa.

M'agradaria compartir amb tu una breu reflexió sobre aquesta qualitat: La bondat no és només l'absència de malícia, sinó la presència activa de compassió i amor cap als altres. O dit d'una altra manera, ser una persona bondadosa implica ser conscient de les necessitats dels altres i actuar amb generositat, fins i tot quan ningú t’està mirant.

En aquest viatge cap a la comprensió més profunda de la bondat, podem trobar inspiració en la vida de Sant Lluís Maria de Montfort, qui no només parlava de la bondat, sinó que la vivia en cadascun dels seus actes. Un exemple clar de la seva extraordinària bondat va ser la seva dedicació a cuidar els malalts abandonats malgrat el risc per a la seva pròpia salut; es va dedicar a l'atenció a ells, tenint-ne cura físicament, consolant-los i brindant-los esperança. Com veus, la bondat no coneix límits quan es tracta d'estimar i servir als altres. Cadascú posa el seu límit, coneixes el teu?

Sant Lluís Maria de Montfort, avui et demano que siguis el nostre guia per mostrar-nos el camí cap a una bondat sense límits. Una bondat que ens porti a establir relacions de confiança, justes i autèntiques, de servei a tots, de participació i d'esperit de perdó. Amén.

P.D: Recorda que aquest temps d'Advent és un temps especial per posar en pràctica la teva bondat. 😉

Que tinguis un bon dia.

Comentaris