Passa al contingut principal

PREGAcine: Entrevista amb Déu





Bon dia!
Imagines poder entrevistar Déu? Diumenge passat es va celebrar la resurrecció de Jesús. Imagina que se't presenta l'oportunitat de tenir una conversa amb Ell. Segurament, i en el cas que això pogués succeir, seria increïble, no creus? Poder preguntar qualsevol cosa i saber que tens la resposta de tot davant teu… En el diàleg del tràiler hi ha alguna frase que m'agradaria que poguessis reflexionar. Suposant que Déu existeix i se't pogués presentar:
  1. Quines preguntes prepararies per fer en aquesta entrevista?
  2. Creus que mereixes la seva atenció? Mereixes que et dediqui temps a escoltar-te?
  3. En el tràiler Déu li diu al noi que li ha donat un regal que pot fer servir per al bé pels altres. Quin creus que podria ser aquest regal per a tu?

Potser tot això de tenir una entrevista amb Déu resulta inversemblant, però i si canviem fer preguntes per resar? I si canviem obtenir respostes per llegir la Bíblia? Doncs sí, l'entrevista que pot fer un cristià es basa en parlar amb Déu a través de l'oració (com una conversa amb un amic) i de la lectura (per escoltar un missatge que et pot guiar). T'animaries a tenir una conversa amb Déu? Et convido a tenir-ne una, sense guió, com qui parla amb un amic, com qui no espera res de l'altre, simplement compartir.

Que tinguis un bon dia.

Comentaris