Passa al contingut principal

RELATS: Ha mort la persona que impedia el teu creixement!!!


Un dia, quan els empleats van arribar a treballar, es van trobar a la recepció, amb un enorme cartell, en el que estava escrit: "Ahir va morir la persona que impedia el creixement de vostè, en aquesta empresa. Està vostè convidat a la vetlla, la qual tindrà lloc a l’auditori de l’empresa."
Al principi, tots els treballadors es van entristir per la mort d’un dels seus companys. Poc després, van començar a sentir curiositat per saber, qui era la persona, que havia estat impedint el creixement dels seus companys i de la pròpia empresa.
L’agitació a l’auditori era tal, que va ser necessària la intervenció del cos de seguretat, per tal d’organitzar la fila a la vetlla. A mida que les persones s’anaven apropant al taüt, l’excitació augmentava: "Qui serà el que estava impedint el meu progrés? Que bo, que l’infeliç s’ha mort.!!"
Un a un, els empleats agitats, s’aproximaven al taüt, miraven al difunt i s'empassaven la saliva. Es quedaven uns minuts en el més absolut silenci, com si li haguessin tocat en el més profund de la seva ànima.
Doncs bé, en els fons del taüt, hi havia un mirall..... i per tant, cadascú es veia a si mateix....amb un rètol que deia:
“Només existeix una persona capaç de limitar el teu creixement: TU MATEIX!!”

Així doncs: Tu ets la única persona que pot fer una revolució en la teva vida.
Tu ets la única persona que pot perjudicar la teva vida, i tu ets la única persona que es pot ajudar a si mateixa. La vida no canvia quan canvia el teu cap, o els teus amics, o la teva parella.....la teva vida canvia, quan tu canvies. Ets l’únic responsable de la teva vida, no ens podem deixar vèncer. El món és com un mirall que torna a cada persona el reflex dels seus propis pensaments. La forma en que visquem la vida, és el que fa la diferència. Jo et recomanaria que et capbussessis al teu interior i trobis on ets. Per fer-ho, busca un lloc tranquil, on puguis respirar conscientment i preguntat: Què passa realment a la meva vida?.


Comentaris