Passa al contingut principal

AHIR va ser la Jornada mundial de las missions (DOMUND)

El Domund és el dia en què, d'una manera especial, l'Església universal resa pels missioners i col·labora amb les missions. Se celebra a tot el món el penúltim diumenge d'octubre, el "mes de les missions".
El lema del Domund 2018 es “Cambia el mundo”
En el nostre món podem veure fàcilment canvis superficials, que deixen les coses com estaven, i altres que són "a pitjor", perquè deriven d'accions injustes i que atempten contra la dignitat de l'ésser humà. Això, si no suposem, des de la indiferència, que les coses no poden ser més que com són. Davant d'això, els missioners ens mostren que és possible un canvi "a millor", profund i real. Ells poden ser per a tots, i especialment per als joves, un referent de compromís i esperança; les seves vides constitueixen la prova palpable que un cor en el qual ha entrat Déu, amb tota la seva novetat i creativitat, pot canviar el món.


En el vídeo es presenta la figura d'un missioner, el pare Patricio, a través de la història dels que han vist transformar les seves vinyes gràcies a les seves accions. Val la pena veure-ho i plantejar-se de quina manera podem també nosaltres canviar el món.


Comentaris