Passa al contingut principal

CITES: “La veu d'un mai ha de escanyar els pensaments propis ni espantar els aliens.” Elizabeth de Austria


“La veu d'un mai ha de escanyar els pensaments propis ni espantar els aliens.”. Elizabeth de Austria (1837-1898)
Comenteu la cita. Relacioneu-la amb el valor del mes (expressar-se). Que creieu que ens vol dir?


Comentaris

  1. Que hem de respectar les opinions i els pensaments de l'altra gent hem de ser tolerants amb nosaltres i amb els de més







    ResponElimina
  2. Jo penso que te tota la raó, no t'ha d'importa els comentaris dels demés perquè et poden fer molt de mal. Et poden canviar els teus pensaments, la teva manera de pensar i fins i tot la teva personalitat

    ResponElimina
  3. Hem de respectar les opinions dels demés.

    ResponElimina
  4. N'hi ha que respectar els comentaris dels altres si et volen respetar a tú, però no fer cas als comentaris que ens afectan.

    ResponElimina
  5. Els meus pensaments no han de ser perjudicats per els comentaris dels demes.

    ResponElimina
  6. Els comentaris d'altres persones han de ser respectats , peró també has fer-te veure peró sempre amb respecte

    ResponElimina
  7. Aquesta cita ens vol fer reflexionar. Si tu tens un desig, un pensament que complir, ningú t'ha de dir '' No pots fer això o no ho podràs aconseguir'' Hem de tenir clar que, cadascú te els seus pensaments i els em de respectar.

    ResponElimina
  8. Es molt bona frase ja que si hi pensem, hi han moltes coses que diem que poden afectar als sentiments dels demés.

    ResponElimina
  9. Crec que el que vol dir es que no nomes hem de escoltar els nostres pensaments, si no que també hem de considerar i escoltar el dels altres.

    ResponElimina
  10. Que un mateix ha de respectar els pensaments i les opinions dels altres, tant com ho fa amb els seus. I que no ha d'amagar-se o no ha d'expressar-se perquè algú no ho faci o no vulgui que els altres ho facin.

    ResponElimina
  11. Jo crec que ens hem de respectar a nosaltres mateixos i valorar-nos i també respectar als altres perquè tothom té dret a expressar les seves opinions.

    ResponElimina
  12. No deixar que ningú decideixi com has de ser i no et deixi expressarte. Se tu mateix.

    ResponElimina
  13. Jo crec que significa que hem de respectar no només la nostra opinió sinó tambè l'opinió de les altres persones.

    ResponElimina
  14. Jo crec que vol dir que no hem de espatllar els somnis e idees dels altres, com els altres no han de espatllar les nostres idees i pensaments. Per això si posem o posen una idea o un pensament en comú amb altres hem de tenir-lo en compte i no rebutjar-lo.

    ResponElimina
  15. Yo crec que hem de respectar les opinions del de més

    ResponElimina
  16. Jo crec que aquesta frase te molta raó, també fa molt reflexionar. Mai una veu ha d'impedir el que tu vols fer o vulguis fer. Si vols fer algo ho fas perquè tu vols o si no ho fas es perquè tu no ho vols fer, pero ningu t'ha d'impedir fer alguna cosa

    ResponElimina
  17. (Genís): Que un mateix ha de respectar els pensaments i les opinions dels altres, tant com ho fa amb els seus. I que no ha d'amagar-se o no ha d'expressar-se perquè algú no ho faci o no vulgui que els altres ho facin.

    ResponElimina
  18. Jo crec que tenim que respectar els comentaris dels demés sempre i quan no ens afectin personalment, a part reflexionar sobre els nostres propis sentiments.

    ResponElimina
  19. Estic totalment d'acord, ja que estem en un pais de llibertat d'expressió encara que ha vegades no ho sembli, i tenim que respectar les idees dels altres, igual que els altres hauressin de respectar les teves.

    ResponElimina
  20. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  21. La meva opinió respecte aquesta frase es que mai tens que callar perquè algú t'ho digui, ni tenir que camviar els teus pensaments. Tu sempre tindrás el dret de tenir i dir la teva opinió respecte un tema.

    ResponElimina
  22. Vol dir que ets lliure d'expressar el teus pensaments , i crec que molta gent no opina el que pensa només per que no els tractin per estranys .

    ResponElimina
  23. No hem de fer cas als que l'altres diguin de tu si són coses dolentes, i has de respectar l'opinió de els demes igual que els demes respecta la teva

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies