Passa al contingut principal

RELATS: Carta d'agraïment a un amic/ga

Carta d'agraïment a un amic/ga

Gràcies per la teva mirada de complicitat, pel teu somriure autèntic, per la teva sinceritat, per dir-me el que ningú més té nassos de dir-me, per trucar-me sense haver de dir-me res, per donar suport als meus projectes, per entendre el que ningú més entén de mi, per respectar-me, per abraçar-me quan ho necessito, per fotre'm bronca quan me la mereixo, per recordar-me les coses, per ser el meu còmplice, per explicar-me els teus secrets i saber guardar-ne els meus, per fer-me companyia, per preparar-me sorpreses, pels teus detalls amb mi, per passar-me apunts, per donar-ho tot quan sortim de festa, pels teus missatges de bon dia i bona nit, per explicar-m'ho tot i demanar-me consell, per fer-me sentir especial, per preocupar-te quan les coses no em van del tot bé, per ser-hi sempre, per tenir-me com la teva primera opció, per voler que formi part de la teva vida, per no demanar-me mai res a canvi, per no tenir mai un "no" per mi, per fer bogeries amb mi i per mi, per fer-me petar de riure, per posar-te amb mi només per fer-me empipar, per avisar-me si t'assabentes que algú em critica o em vol fer mal, per defensar-me, per passar-me una cançó nova o un vídeo que saps que m'agradarà, per voler que m'enamori, per proposar-me plans, per saber cedir, per tot i més! Gràcies per ensenyar-me la definició d'amistat! Perquè tenir-te no té preu! 
adolescents.cat
 En aquests moments del curs aniria bé aturar-nos a pensar una estona en totes les coses bones que hem rebut aquest any i agrair-ho. I si hi ha hagut  proves i dificultats, donar gràcies per l’ajuda que hem rebut per superar aquests moments. A qui ho podem agrair? Doncs al pare, la mare, als germans, amics… i perquè no a Déu?


Comentaris

  1. Respostes
    1. Sóc en Pol Lorente Lopez de BCN. Jo crec que hi han molts amics que no fan tot el que diuen fer o el que haurien de fer. Els que sempre están son els familiars i les persones que t'estimen de veritat. Només estarán 2 o 3 amics que et donin i t'ajudin en qualsevol cosa.

      Elimina
  2. Adrián García 3rESO B BCN11 de desembre del 2018, a les 8:21

    Awusta carta m'ha recordat a un amic amb el que encara mantinc contacte. Per altre banda, agraeixo els esforcos a ma mare i a l'avia de treballar cada dia per mantenir al meu germà i a mi.

    ResponElimina
  3. Hola, em dic Aitana, i vaig a 3r d'ESO del col·legi SG de BCN.
    Crec que hauriem d'agrair totes les cosses bones que ens passen a qui creiem que ha estar al nostre costat, qui ens ha recolzat, qui ens ha aguantat en el moments dolents, qui ens ha fet riure... i no té per què ser només una persona.

    ResponElimina
  4. Carla Puy 3rB Eso
    A vegades als nostes amics fan petits esforços per nosaltres i no ens adonem.
    Gracies, a tots els amics, familiars....Per ajudar-me, animar-me, reganyar-me...
    Sense vosaltres no seria la mateixa

    ResponElimina
  5. Crec que molts cops hauríem de donar les gracies per tot alló que els nostres amics, familiars o coneguts fan per nosaltres ja que molts cops s'ens oblida i també a la gent que es preocupa per nosaltres també li agradara saber que s'ho agraim i que sabem que estan allá, a part també ahuriem de procurar que sempre que els puguem ajudar, els ajudesim perqué no només ells han de preocuparse de nosaltres, nosaltres també ens hem de preocupar d'ells.

    ResponElimina
  6. Hola soc Dani del colegí Sant Gabriel de Barcelona y creec que aquesta reflexio esta ven feta, es a dir te sentiments per una persona a la cual respecta a i pasas subint temps junts

    ResponElimina
  7. Sóc l'Ariadna Rodríguez del Col·legi Sant Gabriel de Barcelona. Crec que a vegades no ens aturem a valorar a algunes persones que tenim al voltant i que de debò valen la pena. I penso que tenir un amic com el que es descriu a la reflexió no té preu, ja que és molt difícil trobar a algú que et valori tant com tu a ell/ella.

    ResponElimina
  8. Crec que és una història molt bonica i realista. M'he vist representat amb aquesta.

    ResponElimina
  9. Sóc la Carla Medina, del col·legi Sant Gabriel de BCN. Penso que una amic, es molt important en la teva vida, ja que et pot ajudar en qualsevol cosa i tu a ell, és com un colze per recolzar-se, llavors jo crec que no tendríam que deixar-lo passar mai, encara que t'enfadis amb ell per tonteries, un amic, es un amic.

    ResponElimina
  10. Es veritat, peró de vegades els amics no són com aquest text diu, peró en tot cas sempre hi haurá algú que estara amb tu tant els mal moments com els bons.

    ResponElimina
  11. Mario Rodríguez Bcn 3erB ESO
    Jo crec que els amics a la vida són molt importants perquè sempre et poden ajudar en momentos difícils que estas passant...

    ResponElimina
  12. Tambe m'agradaria afegir que tothom tenim amics o familiars que ens fan aixo, pero hi ha d'altres que no. Nomes hi haura 3 o 4 amics que estiguin per a tu en cualsevol situació.

    ResponElimina
  13. Jo penso que la reflexió está molt bé, ja que es veritat. Aquest text m'ha fet pensar en moltes persones que han aparegut a la meva vida aquest any, però sobretot la meva mare i la meva avia, les quals estan dia i nit a sobre meu ajudant-me en tot i més, ficant-me bronca quan m'he la mereixo...

    ResponElimina
  14. Sóc en Didac López del col•legi SG de BCN i jo crec que hi han molts poc amics que t’ajudin a tot però sempre tindrem algun amic que ens ajudi a tot i li hauriem d’agraïr l’esforç que fa.

    ResponElimina
  15. Soc la Marina Ibáñez Martín del Sant Gabriel de Barcelona. Jo crec que amics hi han molts, però de veritat només uns pocs. I que es millor tenir qualitat d'amics, que no una gran quantitat. Per això vull donar les gracies a aquelles persones que han estat sempre, i que m'han ajudat sense cap excusa, i que jo faria el mateix per elles.

    ResponElimina
  16. Soc L'Albert Chacón de BCN. I vull comentar-hi que per tindre aquests amics tan confiats com tu mateix no s'aconsegueixen sense esforç i esperant pensant que algú et dira alguna cosa sense fer cap cosa bona al mon com pot ser estudiar, donar el millor de tu. I yo crec que del que vol mostrar-hi en aquest text es que si et superes a ti mateix trobaras algu amb el teu mateix objectiu i tindreu grans avanços pel vostre futur donat-li suport entre vosaltres mateixos com per tindre millor vida social, sapiga mes del mon , saber-hi opinions d'altres, etc..

    ResponElimina
  17. Per la meva opinio es una molt bona reflexio ya que representa la vida de un nen, ya que la cuida la seva familia però això no es tot tambe es britat que per mala sor els seus pares o familiars an mort nosmes lis queda creure en deu. Hi amb això tambe buy dir que la nostra familia sempre ens ensenya el valor de l'amistat.

    ResponElimina
  18. Realment crec que és molt necessari agrair coses a les persones que ens envolten de vegades, i no ho fem molt sovint.
    Amb el temps et vas adonant de qui mereix aquests agraïments i qui no, i és que la família i els millors amics són un punt molt fort per poder seguir creixent com a persona.

    ResponElimina
  19. Jo crec que l'amistat és un punt molt important, ja que moltes vegades aquest punt serveix de suport, però també serveix per passar-ho bé i passar bons moments. Són o és una persona que està sempre que hi fa falta i això moltes vegades és necessari, així que jo considero que és un valor molt important.

    ResponElimina
  20. Vull donar gràcies a Déu. Sóc una persona afortunada!
    Em sento estimat per la maeva família, i em sento orgullós dels meus fills. Tinc una feina que m'apasiona i uns alumnes que... em fan gaudir d'un dia a dia meravellós! Sóc feliç!!!

    ResponElimina
  21. Em tresmet relaxacio, perque es relaxant sentir el aire.

    ResponElimina
  22. El meu desig és deixar enrere la hipocresia i les aparences banals que mouen la societat del segle XXI. Ser autèntic i honest. Retrobar-te amb aquelles persones que estimes i t’estimen. Deixar enrere la cultura material i veure més enllà del valor de les coses: aprendre a valorar les persones com a persones, com a éssers humans dignes. Continuar sent feliç, continuar la vida amb joia i alegria. Hem de sentir-nos afortunats d’una festa com el Nadal, de retrobament, de solidaritat, de felicitat.

    ResponElimina
  23. Xavi Nuez Afan 2nA Ripollet19 de març del 2020, a les 12:50

    El que crec d’aguesta reflexió es que la finalitat per a tothom hauria de ser passar-ho bé ja sigui amb la família, amics, sols o amb qui sigui i ser feliç i per això no has pensar en coses materials solament, has de ser optimista i quedarte amb les coses bones no amb les dolentes.

    ResponElimina
  24. Sara Durán Álvarez, 1r A E.S.O SG sant adriá .
    Penso que necesito aquella persona que m' alegri el dia.

    ResponElimina
  25. El que penso es que tothom s'ho hauria de passar be amb qualsevol persona ja sigui familia,amics,coneguts la vida esta per ser feliç i no per estar trist o enfadat

    ResponElimina
  26. Paula Román 3rA ESO Sant Adria
    Considero que em de valorar mes a les persones, perque quan algun dia ens faltin les trobarem a faltar i ens arrepentirem.

    ResponElimina
  27. Fer aquest tipus de cartes, per el teus amics de confiança, seria una mica difícil, no tothom troba els amics de veritat. Haurian de pasar anys per entendre la seva mentalitat del que nosaltres fem.

    ResponElimina
  28. creo que es necesario agradecer cosas a la gente y la mayoría de veces no lo hacemos , creo que es una de las bases principales para crecer como persona .

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies