Passa al contingut principal

PENSEM-HI: La força de l'amor

La força de l’amor
La força que ens dóna Déu és la força de l’amor. L’amor hi és sempre present. No fa soroll, sempre hi és tot silenciós fent camí amb nosaltres. Però tot hi que és silenciós hem d’aprendre a escoltar-lo. Perquè escoltant-lo entendrem que el treball, el servei, la puntualitat, l’hospitalitat no tenen sentit si no hi ha darrere l’amor. L’amor el trobem en la família, entre els germans, i nosaltres, tots els cristians com a fills del mateix pare, celebrem aquest amor en comunitat, fent de la nostra vida una festa d’amor. Però per poder viure junts l’amor ens cal confiar en l’altre i en Déu, ens cal un esforç i un sacrifici, no sempre hi estem disposats, ens cal perdonar-nos, ens cal ser tolerants i ens cal ser fidels per poder establir diàleg amb tots els germans. I una manera d’establir aquest diàleg d’amor és mitjançant la pregària, que ens demana un compromís, ens demana que visquem sempre l’amor, i això és una gran responsabilitat i ens ha de fer respecte. Déu que ho va fer tot, fins i tot morir per nosaltres, també ens va crear a nosaltres i ens va donar el seu amor per a què actuéssim amb justícia, fóssim coherents amb la nostra fe, i que caminessim amb fe, esperança i pau vers la veritat, veritat que en paraules seves ens farà lliures. Hem de fer el camí de l’amor. Camí que tots triem lliurement. 
preguem.blogspot.com

Comentaris

  1. Todas las personas debemos de tene amor hacía otras.

    ResponElimina
  2. Xavi Casal Peña 3er A ESO
    Per a mi lo millor de l'amor es que pots compartir tot amb la persona que més vols

    ResponElimina
  3. Jo em quedo amb la paraula "l'amor hi hes sempre present", a mi em sembla que en tots els llocs hi ha amor hi sempre ens estima alguna persona.

    ResponElimina
  4. La pàciencia es bona las prisas no

    ResponElimina
  5. Que l'amor es un sentiment molt bó que no e pot perdre mai.

    ResponElimina
  6. Marta Olmo García, 3A-ESO, Col·legi Sant Gabriel Barcelona:

    A més de totes les característiques que hem parlat i dit, penso que una de les més importants és la confiança. Confiança en qui t'estima i a qui tu estimes.

    ResponElimina
  7. Paula Pérez Gabarró 3rA ESO, Barcelona:
    L'amor ens fa més forts, ens proporciona una espatlla en la qual recolzar-nos.

    ResponElimina
  8. L'amor es molt importan es nesesari per a la nostra sosietat sense amor no som persones igual que sense sang tampoc. L'amor es nesesari per a disfutar de la vida.

    ResponElimina
  9. No ens hauriem de queixa dels de mès ja que em de tenir paciencia i no exiguir al resta de persones.

    ResponElimina
  10. No criticar tant, mirem les coses positives. Tot és amor, no tenim que fernos mal al un al atre.

    ResponElimina
  11. 3A ESO
    Molta gent es pensa que l'amor es només un sentiment d'atracció que sentim per altre persona o altre persona sobre nosaltres, pero més enllà d'això existeixen moltes accions que pots fer per donar amor a una altre persona, com per exemple: escoltar a les persones i més si estàn passant per un mal moment o donar una abrassada a un amic, familiar...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies