Passa al contingut principal

ADVENT 19: Entra dins teu sense por

Entra dins teu sense por
Déu batega amb força en cada moment de la nostra vida. La qüestió (i d'aquí la dificultat) és que no sempre tenim ben endollats els auriculars per escoltar-lo: les presses, els aclaparaments, les milers i milers d'ofertes, els anuncis insistents d'un Nadal de garlanda i llumetes acaben per atabalar-nos els sentits . Fins i tot ens impedeix escoltar com Déu es fa present ... haurem oblidat el veritable "Esperit" del Nadal (el de Déu)? 
Aquest Advent ens proposem recuperar la capacitat de SENTIR els seus batecs. És qüestió d'atrevir-se, d'escoltar-se a un mateix i reprendre la vida (Reconciliació), de posar-se en el camí d'aquells que han caminat el mateix camí abans que nosaltres (Oració) i de preparar a consciència la nostra casa a l'arribada imminent del nostre Déu (Celebració). Entra dins teu sense por i atreveix-te a sentir els seus batecs

Comentaris

  1. Molt bonic Hector viladecans

    ResponElimina
  2. Marta Olmo García 3A Eso10 de desembre del 2019, a les 8:16

    Vam parlar d'aquest tema l'altre dia a classe, i tots vam estar d'acord en que s'ha perdut molt l'esperit del Nadal. Em de fer el posible per recuperar-ho.
    Col·legi Sant Gabriel Barcelona

    ResponElimina
  3. Me ha gustado mucho reflexión pero ha habido mejores... Me gustaría que para las próximas reflexiones las mejoraran i que hubiera vídeos envede fotos. Muchas gracias por escuchar mi crítica.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies