Passa al contingut principal

WITHIN me: El rostre de l’altre

El rostre de l’altre
El nostre rostre és important... i també la cara dels altres. T'has fixat alguna vegada en què és el que transmet el rostre d'aquells que tenim al nostre costat? Ens col·loquem en parelles  i , en un moment de silenci, ens fixarem en el rostre de l'altre. Potser en un començament ens costi: sorgiran rialles, ens costarà mirar als ulls de l'altre, els més tímids o tímides defugiran la mirada. Però d'això es tracta... de descobrir què es troba a la cara de l'altre i què ens diu d'ell/a.
Durant uns moments heu tractat de descobrir en el rostre de l'altre les seves qualitats. En ocasions, moltes d'aquestes qualitats, positives o negatives, passen desapercebudes. Bé perquè no volem mostrar als altres qui som (com si ens poséssim una màscara), bé perquè som tímids. Però la Quaresma ens convida, en un primer moment, a cremar aquestes màscares... i a mostrar el nostre veritable rostre.

Comentaris

  1. Michelle Asuart 2n B ESO Ripollet12 de març del 2020, a les 8:21

    Pel que he pogut observar a la cara de la meva companya de taula, en aquesta activitat a estat que és una persona que és timida ja que apartava la vista com jo, també he vist que és molt riallera com jo ja que jo sempre m'estic rient. La veritat en aquesta reflexió m'he adonat que tenim moltes coses en comú de les que creia.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies