Passa al contingut principal

PERSONES: Nosaltres

Nosaltres
Estem afrontant esdeveniments excepcionals que estan portant, per a molts, conseqüències personals tràgiques i penoses. Per això, i amb tot el que estem passant -que ja és molt-, hem de ser capaços de trobar un petit buit en el nostre dia a dia per aixecar el cap, recuperar la mirada i posar al nostre cor en perspectiva. Posar-se a punt per a "la novetat" que està per arribar. El dia D, el dia en què puguem reprendre la nostra rutina, està avui més a prop que ahir. Una trobada amb els nostres amics, donar un simple passeig pel carrer, anar a un concert o sortir a sopar, anar a una pastisseria, sortir de compres o banyar-te al mar. Tot això que avui li donem molt més valor que el que li donàvem fa uns dies.
I és que encara no som conscients, però tot allò que farem"per primera vegada" quan sortim del confinament serà emocionant. Ho viurem de forma diferent, com una nova sensació. Una cosa genuina. Fins i tot innocent. I en tot això estarà Ell, que tot ho transforma i tot ho converteix. El Déu infinit que ens brinda una altra oportunitat per començar de zero. Per estimar amb passió, per caminar deixant empremta o per compartir amb consciència. Sentir la nostra vida com si tot passés per primera vegada. Serà, a la fi i al el cap, com tornar a ser un nen. I avui estem una mica més a prop d'aquesta "nova vida", de la llum, de l'alegria. Adap. Luis Hernanz @ pastoralsj
Què és el primer que faràs en el teu dia D?

Comentaris

  1. Sofia Nakonechna 4A ESO Sant Gabriel BCN
    El primer que fare en el meu dia D será anara a passejar amb els meus amics.

    ResponElimina
  2. El primer que faré serà anar a veure a la meva família, son temps difícils i no estar amb ells és complicat.

    ResponElimina
  3. El primer que faré serà anar a visitar als meus amics, i jugar a futbol fins trencar-me les cames. Es broma, però tinc moltes ganes de jugar futbol.

    ResponElimina
  4. Quan tot aixó acabi, el primer que faré serà sortir al carrer i anar a visitar als meus avis.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. CANDELA SG BARCELONA
    Al haver aprés i reflexionat en aquest confinament, crec que una de les primeres coses que faré en aquest esperat dia D serà veure als meus familiars i donar-lis una abraçada ben forta.

    ResponElimina
  7. Quan tot això acabi, sortiré i aniré a veure a la meva família.

    ResponElimina
  8. Té tota la raó, jo també penso que volem fer tantes coses que no sabem per on començar. El primer que vull fer es veure als meus amics més propers.

    ResponElimina
  9. Desi Oltra, sg Barcelona. La primera cosa que faré quan acabi el confinament es veure als meus amics i a la família.

    ResponElimina
  10. Jo el primer que faré serà anar a veure al meu pare, que fa 2 mesos que no el veig

    ResponElimina
  11. Laia García Casanova 4A ESO Sant Gabriel BCN
    Quan s'aixequi el confinament el primer que faré serà anar a visitar als meus avis, ja que fa molt temps que no els veig. També aniré a passejar amb la meva família com fèiem abans que comencés el confinament.

    ResponElimina
  12. La primera cosa que faré el dia D será sortir al carrer i anar a veure els meus avis

    ResponElimina
  13. Meritxell Alcaraz, sg Barcelona. La primera cosa que faré quan acabi el confinament serà sortir més enllá del meu carrer i veure els meus amics i a la meva avia.

    ResponElimina
  14. Pol Salvador 4A ESO Sant Gabriel BCN:
    El primer que faré durant el meu dia D, serà intentar veure a la meva família com que fa molt de temps que no els puc veure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aitana Riaza 4B ESO Sant Gabriel de Barcelona

      Per mi, el meu dia D, seria genial fer tot allò que he estat desitjant tant aquests dies, però tot porta un temps i aprofitant els aprenentatges d'aquests dies, ara tot els que ens agradaria ha de portar temps, fer-ho amb calma i disfrutant cada instant, sense presses.

      Elimina
  15. Sant Gabriel de Barcelona. Jo al dia D sortiré al carrer i segurament em banyaré a la platja, perquè ja serà estiu.

    ResponElimina
  16. Carolina Muñoz Sg BCN
    La primera cosa que faré quan acabi el confinament serà sortir al carrer y veure a tots els meus.

    ResponElimina
  17. Sant Gabriel BCN - 4B ESO
    Tinc tantes coses a fer que no podria escollir, però el que segurament faré serà visitar a la meva família i als meus amics.

    ResponElimina
  18. Ariadna Muñoz, 4tB ESO Sant Gabriel BCN:

    El primer que faré durant el dia D serà sortir i passejar sense fer res en concret però podré caminar més enllà de les parets de la meva casa.

    ResponElimina
  19. Nerea Domínguez 4B ESO Sant Gabriel BCN
    El primer que penso fer quan acabi tot això, será anar a visitar als meus familiars i amics, els quals no veig fa molt de temps i tinc ganes de veure'ls. També, vull anar a fer un passeig a la platja, o a qualsevol lloc que sigui a l'aire lliure i respirar aire pur, el que no he respirat en tots aquests dies.

    ResponElimina
  20. Pol Lorente Sg BCN
    El primer que faré serà veure les persones que trobo a faltar.

    ResponElimina
  21. Albert Chacón 4rB ESO Sant Gabriel BCN

    El primer que faré durant el meu dia D, serà poder tornar a veure la meva zona on he viscut durant tota la meva vida, pensar quant temps no he pogut veure una cosa que he és endevant. Sense considerar respirar aire exterior, aire de la natura on no solament jo tinc aquesta possiblitats si no tots. Tots respirem del mateix aire, tots vivim de la mateixa forma en un temps i tothom vol ser lliure de forma fisica o mental.

    ResponElimina
  22. Laia Estrada 4B ESO Sant Gabriel Barcelona,
    El primer que faré quan acabi aquest confinament aniré a veure a la meva àvia i podré berenar i parlar amb ella. Després d'una bona estona amb la meva família, m'agradaria veure als meus amics i fer qualsevol cosa però estic segura que serà especial.

    ResponElimina
  23. Marina Ibáñez 4B ESO Sant Gabriel de BCN.
    Crec que aquest text té molta raó, i és que portem tant de temps tancats que volem fer moltes coses, però quan arribi el moment no sabrem per on començar. Jo el primer que faré serà anar a veure als meus amics, i passar una estona amb ells.

    ResponElimina
  24. Sant Gabriel BCN 4A ESO
    El primer que faré serà anar a comprar còmics, álbums, i merchandising de les meves obres i artístes favorites. I també comprar-me una tableta gràfica per després a casa poder fer servir les tecniques que he aprés en aquests dies

    ResponElimina
  25. Daniela García Adell Sant Gabriel de Barcelona:
    Quan s'aixequi el confinament el primer que faré serà anar a visitar als meus avis, ja que fa molt temps que no els veig. Seguidament anirè visitant a la meva famiilia un a un.

    ResponElimina
  26. Col·legui Sant Gabriel de Barcelona. Lidia Guaita Sanabra

    El primer que faré el meu dia D sera anar a veure a la meva avia, ja que fa molt de temps que no la vec i avans del confinament la veia practicament cada dia.

    ResponElimina
  27. Lucía Cabrera 4B ESO Sant Gabriel BCN:
    Aquest dies, valorar tot el que hem "perdut" durant aquest confinament, s'està tornant els meus deures diaris.
    El primer que faré quan de veritat tot aixó acabi serà abraçar a qui realment he trobat a faltar. A aquelles persones que m'he adonat que són més necessàries del que creia a la meva vida.

    ResponElimina
  28. Dani Garcia 4A eso Sant Gabriel BCN:
    El primer dia m'hi agradaria anar a veure a la meva familia encara que em costara veurals i no donar una fort abraçada,y als meus amics.

    ResponElimina
  29. Maxi Patte 4B ESO Sant Gaabriel BCN
    El primer que faré sera anar a veure al meus amic, ya que els meus avis estan en un altre pais i tambe anar a jugar futbol ya que fa molt que no joc.

    ResponElimina
  30. Carla Medina Caro

    Després de relfexionar amb el text, el primer que penso fer quan acabi tot será anar al mar, a veure les onades i sentir la brisa en la cara després de tant de temps. També aniria a veure a la meva familia, encara que sigui a la distancia indicada.

    ResponElimina
  31. Carla Puy de Sant Gabriel de Barcelona
    El dia que jo pugui sortir al carrer el primer que faré serà fer una forta inspiració i seguidament m'agradaria fer una passejada pel barri i així recordar els grans moments i records que tinc.

    ResponElimina
  32. Mario Rodríguez Sant Gabriel 4B ESO Barcelona
    El primer que faré serà veure la meva família i als meus amics ya que fa molt de temps que no la veig.

    ResponElimina
  33. Ariadna R, Sant Gabriel Barcelona.

    El primer que faré en el meu dia D serà anar a veure a les persones que més estimo, i donar-los una abraçada molt gran

    ResponElimina
  34. Alfred Santa Ana 4B ESO Sant Gabriel BCN
    El primer que faré serà anar a veure els meus avis i familiars

    ResponElimina
  35. Aina Chen 2ESO Sant Gabriel Ripollet
    El primer que faré serà anar a veure la meva familia i amics

    ResponElimina
  36. Ivette Otto 2n ESO Sant Gabriel Sant Adria

    El pimer que faré serà quedar amb els amics i anar a casa dels avis

    ResponElimina
  37. Paula Nieto. SG Sant Adrià.

    El meu dia D, començarà anant a veure els meus avis, perquè el que més desitjo és donar-los una abraçada. Després aniria a veure els meus amics i per terminar soparia a un restaurant amb tota la família.

    ResponElimina
  38. Joan Alcaraz . Sg Sant Adrià.
    El dia D el pasaré amb la gent que durant la qurentrena s'hagi preucupat per mi.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies