Passa al contingut principal

PREGAcine: Resucitado

Resucitado de Kevin Reynolds
La història es desenvolupa des del punt de vista de qui serà l'encarregat d'investigar la desaparició de el cos del Ressuscitat, un soldat romà anomenat Clavius, que per ordre de Ponç Pilat, s'embarcarà en la recerca del cadàver de Jesús de Natzaret. Un cas amb el que, els membres del Sanedrí i Pilat, volen tancar qualsevol rumor sobre una possible resurrecció, o bé, sobre l'arribada del messies esperat. Clavius, devot de Mart, el déu de la guerra, viurà tot el procés, des de la mort de Jesús fins a la desaparició del cos, que haurà de buscar a partir d'un interrogatori als deixebles i els seus seguidors, com Maria Magdalena. A poc a poc, el protagonista descobrirà el misteri Pasqual en la trobada amb el «Ressuscitat», i així, la resolució del cas el portarà a una resolució del seu propi camí.
No esperis un 'aparegut' caminant pels teus carrers. No esperis una visió celeste, tangible, palpable, corpòria, ressuscitada ... perquè llavors et perdràs les llavors del ressuscitat. Et perdràs els indicis de la seva presència en el nostre món. Et perdràs mil espurnes que parlen d'una llum més gran. Mil sons lleus que auguren una simfonia esplèndida. Et perdràs colors que apunten a un gran quadre bonic. El ressuscitat en el nostre món està viu, en l'acció de l'Esperit. 
Vius ressuscitat, al nostre costat. Passes per la meva vida i tan sovint ni m'adono d'aquesta presència callada. Brilles d'una forma discreta, em dones pistes per reconèixer-te, per trobar-te, per estimar-te i seguir-te ... Sovint em costa adonar-me o fins i tot creure-ho; Quantes vegades passes al meu costat cada dia? ...

Comentaris

  1. Daniel Bentué Col·legi Sant Gabriel Sant Adrià.

    Bon dia!!
    "No esperis una visió celeste, tangible, palpable, corpòria, ressuscitada ... perquè llavors et perdràs les llavors del ressuscitat" Em quedo amb aquestes paraules!!

    Us desitjo una bona "tornada".

    Dani

    ResponElimina
  2. Molt bona reflexio!!! Perfecta per el dia!!!

    ResponElimina
  3. una perfecta reflexió, una de les millors reflexions.
    DAVID ROMERO

    ResponElimina
  4. Juan Pablo García Andrade 2nB Sant Adrià de Besós
    Jo em quedo en que no has de perdre cap oprtunitat que Déu i el món et brindi.

    ResponElimina
  5. Marc Gómez 1rA Sant Adrià del Besòs

    Jesús sempre està al nostre costat, fins i tot quan no creiem que tenim algú.

    ResponElimina
  6. Ivette Otto Alfonso 2nB Sant Adrià de Besós

    En aquest tràiler podem escoltar algunes de les frases de la pel·lícula com : (Abre el corazón y lo verás) o (-Que te da miedo: equivocarme.)
    Aquestes frases ens volen dir que no només hem de fer cas de lo que passa al nostre voltant sinó que també es important fer cas al nostre cor, i que no hem de tenir por a equivocar-nos.

    ResponElimina
  7. Clàudia Cervera 1A SG Ripollet
    Aquesta reflecció m'ha fet pensar en que només ens fixem en el que ens interesa, a vegades hi ha altres coses molt més enllà del que veiem.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies