Passa al contingut principal

WITHIN me: Agrair

Agrair 
Busca el teu espai creat, on puguis estar sol/a i en silenci. 
Mira el video que t’adjuntem. Fes una cerca als missatges del teu whatsapp posant-hi al cercador la paraula “gràcies”. Et faràs conscient de quants missatges intercanviats els darrers dies contenen aquesta paraula. Valora-ho.

Escolta novament el vídeo i redacta la teva pròpia aportació d’agraïment (al blog) per tot el què estàs vivint aquests dies. 

Comentaris

  1. Nil Hidalgo Abad 1ESO B Ripollet

    Jo crec que aquests dies que no podem sortir de casa, no podem anar amb cotxe ni amb transport públic, són els dies que no contaminem i en que el planeta pot descansar. Jo crec que la terra ens està tornant tot el mal que nosaltres li hem fet a ella, jo crec que el desti a dit, prou, i ens ha fet reflexionar als que no havien reflexionat abans sobre tot el mal que em estat causant tots aquests anys per tal de tenir totes les comoditats.

    ResponElimina
  2. Daniel Bentué Escalona. Col·legi Sant Gabriel Sant Adrià.

    Gràcies per una setmana on ens hem pogut veure alumnes i profes, gràcies per gaudir d'un Sant Jordi molt diferent i molt especial. Gràcies per aquests moments de reflexió!!

    Molt bon cap de setmana.

    Dani

    ResponElimina
  3. Paula Nieto. SG Sant Adrià
    Gràcies a vosaltres profes, gràcies a tota persona que està treballant per garantir-nos les necessitats bàsiques. Gràcies a aquells que no surten o ho fan el mínim per no propagar el virus, gràcies als responsables, gràcies a qui lluita per frenar aquest horror. Però sobretot gràcies a nosaltres, als nens, als adolescents, que estem sent molt forts i estem ajudant a la família aportant felicitat, estem patint amb el curs o estem a esperes de què ens diran. Però encara sent així, estem donant cap o mínims problemes, estem ajudant i estem treballant.

    ResponElimina
  4. Alex Marcos, 3r ESO B. SG Sant Adrià.
    Dono gràcies a totes les persones que estan fent el seu màxim esforç per mantenir la nostra salut. Gràcies a les persones que no treballen a l'hospital i així i estan exposades a virus, ja sigui un conductor d'autobus o un escombriaire. Dono gràcies a les persones, que malgrat tenir l'oportunitat de sortir al carrer, i tot i així es queden a casa seva. Gràcies a tots els adolescents, que malgrat tenir totes les ganes de quedar amb els amics, es queden a les seves casa. Gràcies a la meva família per aguantar-24/7 a casa, gràcies.

    ResponElimina
  5. Óscar Molina, 3r ESO A SG Sant Adrà
    Jo dóno les gràcies a totes les persones que estàn fent possible que aquesta situació tan dolenta no estigui tan malament. Ho dic des de tots els sanitaris que estàn fent tot al possible per que nosaltres tinguem una bona salut fins als professors que està fent que encara en aquests dies continuem tenint la educació que mereixem. I també a totes les persones que estem fent que el virus no prosperi quedant-nos a casa i prenent les mesures adequades. I per últim donar gràcies a tota la familia i amics que en aquests moments estàn sempre ajundant-se entre ells i gràcies a la vida en general per fer que totes les persones del meu voltant estiguin bé, gràcies a tots i totes

    ResponElimina
  6. Lucía Sarrià, 3r ESO A. SG Sant Adrià.
    Vull donar les gràcies a tota la gent que fan que cada dia sigui més fàcil afrontar aquesta situació. Sobretot al sanitaris perquè son els que estan treballant diariament per nosaltres. També vull agraïr a tota la gent que compleix les mesures de protecció, per evitar una situació molt pitjor.
    Aquí ho agraeixo molt, és a la meva familía que fan tot el possible per veure'm bé i perquè no em senti agobiada ni trista.

    ResponElimina
  7. Ana Padró 3r ESO A SG Sant Adrià

    M'agradaria donar les gràcies a tothom que està fent tot el possible per ajudar i contribuir aquests dies tan estranys i dolents per a tots. Donar les gràcies als sanitaris, que estan fent tot el que poden per solucionar aquesta situació, a la gent que està produïnt el material necessari pels que estan patint la malaltia i pels que no. Als veïns que mai perden l'esperança de tornar a la normalitat i surten a les vuit, posant música i el que faci falta per alegrar una mica el dia, a la gent que està teletreballant des de casa com poden. I per últim però no menys important vull donar les gràcies als meus familiars i amics que sempre estaran allà quan els necessiti i quan els torni a veure, GRÀCIES.

    ResponElimina
  8. Isabel Dueñas 3r ESO Sant Adrià

    Jo vull donar les gràcies a tots els sanitaris i sanitaries que posen la seva vida en perill per ajudar a tots nosaltres i vetllan per la nostra salud,tambè al personal de neteja de tots els hospitals que son molt importants ja que gràcies a ells desinfecten perquè el virus no es propagui. Al personal d'alimentació sense ells no podriem tenir aliments als nostres hogars i per ultim a totes aquelles persones que es quedan a casa que fan que tota aquesta situació sigui molt més facil.

    ResponElimina
  9. Ariadna Sánchez Orpi 4t A ESO Sant Gabriel, Sant Adrià

    M’agradaria donar les gràcies a tota la gent que treballa en l’àmbit sanitari i alimentari, per arriscar la seva vida dia darrera dia, per aquells que ho necessiten. Proporcionar-nos menjar, una necessitat tant bàsica que abans no ens adonàvem de la importància que tenia.
    També agrir a nens, adolescents, adults i persones grans que malgrat les ganes que tots tenim de sortir el carrer, ens quedem a casa per prevenir que aquesta pandèmia s’estengui més i tingui pitjors conseqüències. Tots sabem que es una situació nova i difícil per això hem d’estar més units i enfrontar-nos aquesta pandèmia ho millor possible, perquè al final tot anirà bé.

    ResponElimina
  10. Emma Cabeza 4t A d'ESO Sant Gabriel, Sant Adrià

    Avui, m'agradaria agrair a totes aquelles persones que estan posant les nostres vides davant de les seves. M'agradaria treue'n alguna cosa positiva d'aquesta situació, adonar-nos de que hi han molts àmbits laborals que són menyspreats, però que a hores d'ara estem començant a ser concients de lo fundamentals que són per a que tot funcioni. Sense els sanitaris, els treballadors dels supermerctas, els treballadors a les centrals elèctriques, els investigadors científics, etc, no podríem seqguir endevant. Per aixó jo crec que és molt important que els hi donem les gràcies per el que han fet, estan fent i faran.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies